A városnapi toronyfutás eredményei
Utoljára módositva: 2019-05-27 22:44:24

A leggyorsabb városnapi toronyfutó majdnem olyan gyorsan ért fel a szatmárnémeti Közigazgatási Palota tizenötödik emeletére, mintha lifttel ment volna, a 18–34 éves korosztály férfi tagjai között versenyző Kurtinecz Brandon ideje 1 perc 17 másodperc, ő volt a leggyorsabb.

Ebben a korosztályban Sámel Kinga Imola lett a nők között a legjobb két perc két másodperces idővel. A 35 évnél idősebb férfiak versenyében Szász Lóránd lett az első 1 perc 28 másodperces idővel, ugyanezen korosztály női versenyzői közül Oana Rusu ért fel elsőként a tizenötödikre, 1 perc 41 másodperc alatt.

A 18–34 éves korosztály második helyezettje a férfiak közül Demian Marian Rareş lett, a harmadik pedig Cristian Şuta. A nők közül ebben a korosztályban Lozer Magdolna Beată lett a második és Vincz Noémi a harmadik. A 35+ korosztály férfi versenyzői közül Doru Bota futott fel másodikként a legfelső emeletre, Vincz János lett a harmadik. A 35 éven felüli női versenyzők között Kiss Pamela lett a második, Vonház Erika pedig a harmadik legjobb toronyfutó.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...