A városnapi toronyfutás eredményei
Utoljára módositva: 2019-05-27 22:44:24

A leggyorsabb városnapi toronyfutó majdnem olyan gyorsan ért fel a szatmárnémeti Közigazgatási Palota tizenötödik emeletére, mintha lifttel ment volna, a 18–34 éves korosztály férfi tagjai között versenyző Kurtinecz Brandon ideje 1 perc 17 másodperc, ő volt a leggyorsabb.

Ebben a korosztályban Sámel Kinga Imola lett a nők között a legjobb két perc két másodperces idővel. A 35 évnél idősebb férfiak versenyében Szász Lóránd lett az első 1 perc 28 másodperces idővel, ugyanezen korosztály női versenyzői közül Oana Rusu ért fel elsőként a tizenötödikre, 1 perc 41 másodperc alatt.

A 18–34 éves korosztály második helyezettje a férfiak közül Demian Marian Rareş lett, a harmadik pedig Cristian Şuta. A nők közül ebben a korosztályban Lozer Magdolna Beată lett a második és Vincz Noémi a harmadik. A 35+ korosztály férfi versenyzői közül Doru Bota futott fel másodikként a legfelső emeletre, Vincz János lett a harmadik. A 35 éven felüli női versenyzők között Kiss Pamela lett a második, Vonház Erika pedig a harmadik legjobb toronyfutó.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...