A városnapi toronyfutás eredményei
Utoljára módositva: 2019-05-27 22:44:24

A leggyorsabb városnapi toronyfutó majdnem olyan gyorsan ért fel a szatmárnémeti Közigazgatási Palota tizenötödik emeletére, mintha lifttel ment volna, a 18–34 éves korosztály férfi tagjai között versenyző Kurtinecz Brandon ideje 1 perc 17 másodperc, ő volt a leggyorsabb.

Ebben a korosztályban Sámel Kinga Imola lett a nők között a legjobb két perc két másodperces idővel. A 35 évnél idősebb férfiak versenyében Szász Lóránd lett az első 1 perc 28 másodperces idővel, ugyanezen korosztály női versenyzői közül Oana Rusu ért fel elsőként a tizenötödikre, 1 perc 41 másodperc alatt.

A 18–34 éves korosztály második helyezettje a férfiak közül Demian Marian Rareş lett, a harmadik pedig Cristian Şuta. A nők közül ebben a korosztályban Lozer Magdolna Beată lett a második és Vincz Noémi a harmadik. A 35+ korosztály férfi versenyzői közül Doru Bota futott fel másodikként a legfelső emeletre, Vincz János lett a harmadik. A 35 éven felüli női versenyzők között Kiss Pamela lett a második, Vonház Erika pedig a harmadik legjobb toronyfutó.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...