A végéhez közeledik a The Dirt Series 2014 Kupa
Utoljára módositva: 2014-09-01 16:47:17

Az utolsó előtti fordulót rendezték meg az elmúlt hétvégén a The Dirt Series 2014 Kupa autómodellező versenyben, amelyet a szatmárnémeti RC Off–Road Ringen rendez meg a Szatmárnémeti Nitro–Mánia Modellező Sportklub.

A The Dirt Series 2014 Kupa negyedik fordulójának a versenyzői

A szervezők elmondták, a idei versenysorozat eredménye máris látszik, hiszen az ifjú „pilóták” már a profi kategóriába is neveztek autómodelljeikkel.

Az ötödik, utolsó fordulót szeptember 27-én és 28-án rendezik az Auchan parkolójában épített pályán. A versenyre bárki benevezhet a saját modellautójával, az idényzáró versenyt követően pedig értékes nyereményeket osztanak ki a szervezők.

Eredmények

Nitro off–road kategória

1. Miklovics Attila (Szatmárnémeti Nitro–Mánia Sportklub; Carson Buggy 4,1 kcm), 2. Vértes Szabolcs (Nitro–Mánia SK; HPI Bullet 3,0 kcm), 3. Balog Norbert (Nitro–Mánia SK; Carson King of Dirt).

PRO – Buggy 2WD electromos off–road brushless motor

1. Gabriel Petrişor (Nitro–Mánia SK; Team Durango DEX210), 2. Miklovics Attila (Nitro–Mánia SK; Team C/Absima Jekyll), 3. Vajda Rordin (Nitro–Mánia SK; Team C/Absima Jekyll).

PRO – Short Course truck 2WD off–road bruschless motor

1. Andrei Suciu (Kolozsvár; Team Durango DESC210), 2. Marius Popa (Kolozsvár; Team Durango DESC210), 3. Miklovics Attila (Nitro–Mánia SK; Team Durango DESC210).

PRO – Stadium Truck 2WD

1. Dinu Tuns (Magyarlápos; TeamC Hyde Brushless), 2. Adrian Lucaciu (Nitro–Mánia SK; Team Durango 210), 3. Miklovics Pálma (Nitro–Mánia SK; Team C Hyde Brushless).

Junior, elektromos

1. Balog Norbert (Nitro–Mánia SK; Fierstorm HPI), 2. Béres Titusz (Nitro–Mánia SK; Fierstorm HPI), 3. Rareş Miclăuş (Nitro–Mánia SK; Hyde Brushless).

A további résztvevők emlékérmet kaptak

Miklovics Anna (Nitro–Mánia SK; Himoto MT), Illyés Kun Ábel (Szatmárnémeti; Himoto MT), Vajda Rordin (Nitro–Mánia SK; Bullet MT 3,0 kcm), Miklovics Pálma (Nitro–Mánia SK; Team C Hyde Brushed 2WD), Balog Tibor (Nitro–Mánia SK; Trophy HPI 4,6 kcm), Balog Tibor (Nitro–Mánia SK; Team Durango DESC210).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...