A világ legjobbjai közé vágyik a Thomas Gym
Utoljára módositva: 2019-09-25 16:41:03

Nyolc hónap szünet után tizenhat sportolóval kezdte meg az őszi idényt a Szatmárnémeti Thomas Gym sportgimnasztikai egyesület, és szombaton megrendezte a Prietenia Kupa fitnesztorna negyedik kiírását az Ankora bevásárlóház előcsarnokába.

Marius Thomas edző elmondta, idén növelni szerette volna a szatmári verseny színvonalát is, ezért olyan kluboknak küldött meghívást, akik gazdag nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Több mint ötven sportoló nevezett a házigazda egyesülettől, a Nagybányai VSK-tól, a Diamond Fitness Debrecentől és a Maroshévízi Fitness-iskola Budapesttől.

A rangos verseny remek hangulatba zajlott, hiszen a szép számban összegyűlt közönség színvonalasan összeállított programokat láthattak.

„Az idei volt a legjobban sikerült versenyünk. Szervezési szempontból is elmondhatom, hogy minden flottul ment, de a a sportolók is rangos programokkal léptek a zsűri elé. Viszont nem akarunk itt megállni, tovább akarjuk növelni a színvonalat, ezért világhírű sportolókat is meg fogunk hívni Szatmárra, hogy tovább népszerűsítsük ezt a sportot. Az én szándékom, hogy a klubom a világ legjobb tíz egyesülete közé kerüljön be, ezért nekünk is a legjobbaktól kell tanulni” — nyilatkozta a torna után Marius Thomas, aki köszönetet mond támogatóknak, illetve a szülők segítségének, akik részt vállaltak a verseny szervezésében. Ugyanakkor megköszöni Vasile Bogdannak, Daniel Bogdannak és Szmutku-Kis Csabának, akik pontozó zsűriként vettek részt a szatmári megmérettetésen.

A Thomas Gym sportolóinak eredményei

7 évesek: 1. Jessica Moldovan, 2. Anastasia Bonea.

8 évesek: 1. Briana Boros, 3. Siti-Sámel Regina, 4. Iva Casandra Pașcalău, 5. Antics Kaludia.

9 évesek: 1. Andreea Eliza Gnandt, 2. Nagy Regina, 5. Riana Maia Tătar.

10 évesek: 2. Ariana Mara Șepși, 3. Alexia Iulia Boros, 4. Zolceac Antónia, 6. Pataki Helga.

12 évesek: 4. Livia Ionela Păcurar, 6. Répásy Petra, 8. Tepfenhárt Bettina.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. március 29.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...