A VSK kipipált még két kupafordulót
Utoljára módositva: 2019-08-27 11:02:17

A 3×3-as női kosárlabda Román Kupa-sorozat második és harmadik tornáját rendezték az elmúlt hétvégén Bukarestben, a Szatmárnémeti VSK csapata pedig mindkét alkalommal a táblázat alsóházában zárt.

Szombaton és vasárnap is a Brassói Olimpiával és a Rapiddal volt egy csoportba sorolva az Adina Pop, Kádár Annamária, Szmutku Renáta, Medvei Melissza felállású VSK. A brassóiak 12–11-re, majd 14–11-re győztek a szatmáriak ellen, míg a „vasutasok” 15–6-ra és 15–4-re verték a VSK-t, így mindkét nap a 11. helyen zárt a csapat.

Mint ismeretes, a második alkalommal kiírt Román Kupa sorozat – az elsőt a VSK nyerte meg – idén 19 tornából áll. Az utolsó kettő az elődöntő és a döntőt lesz október 28-án és 29-én. Vagyis, a nagypályás bajnoki idénybe nyúló 3×3-as kiírásban majdnem minden hétvégén rendeznek legalább egy kupafordulót, majdnem mindegyiket Bukarestben. Kivételt képes az utolsó négy torna: a 16. és a 17. torna között két hét szünet lesz, és ez utóbbit Konstancán rendezik. Viszont a versenyprogram szerint az októbert 26-27-i konstancai fordulót követő napon kezdődik az elődöntő Bukarestben, így a játékosoknak – akiknek többsége a nagypályás csapatok kereteinek tagjai – nem sok idejük lesz pihenni. A VSK vezetősége éppen ezért döntött úgy, hogy inkább a nagypályás bajnokságra összpontosít, a 3×3-as tornákon pedig a román szövetség által előírt kötelezettségnek tesz eleget, de nem számítanak az itt elért eredmények. Arról korábban beszámoltunk, hogy azok a klubok, akik nem küldenek csapatot a 3×3-as tornákra, pontlevonással sújtják őket a nagypályás bajnokságban.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...