A VSK kipipált még két kupafordulót
Utoljára módositva: 2019-08-27 11:02:17

A 3×3-as női kosárlabda Román Kupa-sorozat második és harmadik tornáját rendezték az elmúlt hétvégén Bukarestben, a Szatmárnémeti VSK csapata pedig mindkét alkalommal a táblázat alsóházában zárt.

Szombaton és vasárnap is a Brassói Olimpiával és a Rapiddal volt egy csoportba sorolva az Adina Pop, Kádár Annamária, Szmutku Renáta, Medvei Melissza felállású VSK. A brassóiak 12–11-re, majd 14–11-re győztek a szatmáriak ellen, míg a „vasutasok” 15–6-ra és 15–4-re verték a VSK-t, így mindkét nap a 11. helyen zárt a csapat.

Mint ismeretes, a második alkalommal kiírt Román Kupa sorozat – az elsőt a VSK nyerte meg – idén 19 tornából áll. Az utolsó kettő az elődöntő és a döntőt lesz október 28-án és 29-én. Vagyis, a nagypályás bajnoki idénybe nyúló 3×3-as kiírásban majdnem minden hétvégén rendeznek legalább egy kupafordulót, majdnem mindegyiket Bukarestben. Kivételt képes az utolsó négy torna: a 16. és a 17. torna között két hét szünet lesz, és ez utóbbit Konstancán rendezik. Viszont a versenyprogram szerint az októbert 26-27-i konstancai fordulót követő napon kezdődik az elődöntő Bukarestben, így a játékosoknak – akiknek többsége a nagypályás csapatok kereteinek tagjai – nem sok idejük lesz pihenni. A VSK vezetősége éppen ezért döntött úgy, hogy inkább a nagypályás bajnokságra összpontosít, a 3×3-as tornákon pedig a román szövetség által előírt kötelezettségnek tesz eleget, de nem számítanak az itt elért eredmények. Arról korábban beszámoltunk, hogy azok a klubok, akik nem küldenek csapatot a 3×3-as tornákra, pontlevonással sújtják őket a nagypályás bajnokságban.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...