Acoustic Station- és Funk You- koncert Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2019-07-19 20:36:52

Harmadik tematikus zenei estjéhez érkezik az idén nyáron indított júliusi koncertsorozat, mely révén a szabadtéri zenélés örömébe kóstolhatott bele a hallgatóság vasárnaponként.

A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ munkatársai által szervezett Summer Sound Sessions programsorozat következő eseménye vasárnap 20 órától lesz az amfiteátrumban. Fellépnek: az Acoustic Station és a Funk You formáció. Az Acoustic Station egy nagykárolyi zenekar, amelyet Putovits Ábel, Szűcs József, Keresztesi Dávid, Marius Georgescu és Bogdan Georgescu alkotnak. A csapat már több nagykárolyi kulturális rendezvényen is fellépett nemzetközileg is ismert slágerekből álló repertoárjával. Különlegességet az ad zenéjének, hogy ezeket a közismert dalokat poposítva és bossa novás stílusban adja elő. A csapat változó létszámban áll közönség elé: zenéltek már hárman, négyen, de öten is. Minden bizonnyal a Funk You együttes neve is ismerősen cseng a nagykárolyi közönség számára. A Stephanie Semeniuc és Bogáti-Bokor Ákos alkotta duó sorra halmozza a sikereket, tavalyi felbukkanásuk óta a hazai és nemzetközi utcazene-fesztiválok állandó fellépőinek számítanak. Tavaly a Veszprémi Utcazene Fesztivál különdíját is kiérdemelték, s várhatóan további sikereket tartogat számukra a jövő. A zenekarnak a napokban készült el hivatalos videoklipje is, amely elég jó nézettséggel szerepel a különböző közösségi felületeken. A szervezők tájékoztatása szerint amennyiben az időjárás a szabadtéri rendezvényt nem teszi lehetővé, a koncerteket a Károlyi-kastélyban tartják meg. A rendezvényre a belépés ingyenes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...