Agrárakadémia — szakmai fórum gyümölcstermesztőknek és borászoknak
Utoljára módositva: 2019-12-05 17:59:12

December 13-án újabb Agrárakadémiát szervez a Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., valamint a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Ez alkalommal elsősorban a gyümölcstermesztők és a borászok számára szolgálnak naprakész információkkal a szakmai fórum előadásai.

A helyszín Nagykároly lesz, ahol a helyi színházban tartják a rendezvényt 15 órai kezdettel — így azok számára is elérhető, akik délelőtt munkahelyükön, gazdaságukban dolgoznak.

Az eseményen résztvevők naprakész információkhoz juthatnak a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. széleskörű szolgáltatási portfóliójáról, a különböző pályázati és támogatási lehetőségekről, a Gazdaságfejlesztési Programokról, valamint az iparágat érintő aktualitásokról, trendekről. Az esemény keretében lehetőség nyílik továbbá személyes üzleti tárgyalások, valamint cégre szabott konzultációk lefolytatására is.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot a +40784–465887-es (Simon Dalma Júlia), vagy a +40786–887710-es (CED Szatmárnémeti iroda) telefonszámokon, illetve a satumare@ced.hu e-mail-címen jelezzék december 10-ig.

Az esemény programja

Moderál: Veres Norbert, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Szatmárnémeti irodavezetője

15.00–15.30: Köszöntőt mond: Telegdi Andrea külgazdasági attasé, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, Magyar Lóránd parlamenti képviselő, Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere.

15.30–16.20: Szakmai előadások I.

Csík László, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője: Fejlődjünk együtt — exportfejlesztés határok nélkül

Siklódi István, a Holland Alma Kft. kereskedelmi menedzsere: A Holland Alma Faiskola gyümölcsfák fajtabemutatója

Molnár András, Tó és Öntözés Kft.: Gyümölcsösök precíziós öntözése és tápoldatozása

 

16.30–17.30: Szakmai előadások II.

Teleki Lajos, a Hagyó Kft. export menedzsere: A Hagyó Kft. innovatív megoldásai a gyümölcsfeldolgozás, lepárlástechnológia és a borászat területén

Sallay Viktória, Umwelt Kft.: Magyar gépgyártók rövid bemutatása és a Gazdaságfejlesztési Programban szerzett tapasztalatok

Kiss Ádám, Csavarker Kft.: Borászati felszerelések.

A rendezvényt állófogadással és borkóstolóval zárul, amelynek keretében üzleti tárgylásokra is lehetőség adódik.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...