Ákos-koncert koronázza meg a régióünnepet
Utoljára módositva: 2019-08-13 19:28:38

Életének 50., zenei pályafutásának 30. évfordulóját különleges turnéval ünnepli Ákos, a Kossuth-díjas énekes-dalszerző. Ennek egyik állomása Szatmárnémeti, a 18. Partiumi Magyar Napok zárókoncertje lesz.

„A partiumi fesztiválozóknak egy fergeteges koncertélményben lesz majd részük, Ákos ugyanis nem egyedül látogat a városunkba, közel félszáz fős stábja is elkíséri. Annak érdekében, hogy az előadóművész dalait a legtökéletesebb hangzásban adhassa elő, a zenei élményen pedig a lehető legtöbb PMN-résztvevő egyformán részesülhessen, úgy döntöttünk, hogy ebben az évben a régióünnep zárókoncertjét augusztus 25-én, 21 órától új helyszínen, az Aushopping parkolójában szervezzük meg” — mondta Barta Zoltán programkoordinátor.

Mivel a Partiumi Magyar Napok csapata idén arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a teljes rendezvény környezetbarát legyen, ezért a szervezők a szatmáriaknak azt ajánlják, gyalog vagy a rendelkezésükre bocsátott tömegközlekedéssel érkezzenek a helyszínre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a messzebbről, autóval érkezők ne tudnának leparkolni, a sokak által várt koncert napján ugyanis egy, az áruház mögött található négy hektáros területen sorakozhatnak majd fel a járművek.

Barta Zoltán szerint „a professzionális hang- és a fénytechnika, a makulátlan minőségű hangosítás, a fergeteges hangulat és Kovács Ákos szívet-lelket átjáró előadása kétségtelenül egy egyedülálló élménnyel szolgál majd a közönségnek, és méltó befejezése lesz az egyhetes, színvonalas régióünnepnek”. Aki nem szeretne lemaradni az egyedülálló zenei élményről, tegye szabaddá augusztus 25-ét, a koncert 21 órakor kezdődik, de már előtte lehet hangolódni az estére a régióünnep különböző programjain.

Fő támogatók:

Tarr Beton, Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia

Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter, Csíki Sör.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...