Ákos-koncert koronázza meg a régióünnepet
Utoljára módositva: 2019-08-13 19:28:38

Életének 50., zenei pályafutásának 30. évfordulóját különleges turnéval ünnepli Ákos, a Kossuth-díjas énekes-dalszerző. Ennek egyik állomása Szatmárnémeti, a 18. Partiumi Magyar Napok zárókoncertje lesz.

„A partiumi fesztiválozóknak egy fergeteges koncertélményben lesz majd részük, Ákos ugyanis nem egyedül látogat a városunkba, közel félszáz fős stábja is elkíséri. Annak érdekében, hogy az előadóművész dalait a legtökéletesebb hangzásban adhassa elő, a zenei élményen pedig a lehető legtöbb PMN-résztvevő egyformán részesülhessen, úgy döntöttünk, hogy ebben az évben a régióünnep zárókoncertjét augusztus 25-én, 21 órától új helyszínen, az Aushopping parkolójában szervezzük meg” — mondta Barta Zoltán programkoordinátor.

Mivel a Partiumi Magyar Napok csapata idén arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a teljes rendezvény környezetbarát legyen, ezért a szervezők a szatmáriaknak azt ajánlják, gyalog vagy a rendelkezésükre bocsátott tömegközlekedéssel érkezzenek a helyszínre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a messzebbről, autóval érkezők ne tudnának leparkolni, a sokak által várt koncert napján ugyanis egy, az áruház mögött található négy hektáros területen sorakozhatnak majd fel a járművek.

Barta Zoltán szerint „a professzionális hang- és a fénytechnika, a makulátlan minőségű hangosítás, a fergeteges hangulat és Kovács Ákos szívet-lelket átjáró előadása kétségtelenül egy egyedülálló élménnyel szolgál majd a közönségnek, és méltó befejezése lesz az egyhetes, színvonalas régióünnepnek”. Aki nem szeretne lemaradni az egyedülálló zenei élményről, tegye szabaddá augusztus 25-ét, a koncert 21 órakor kezdődik, de már előtte lehet hangolódni az estére a régióünnep különböző programjain.

Fő támogatók:

Tarr Beton, Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia

Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter, Csíki Sör.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...