Alapemberek mentek el Kálmándról
Utoljára módositva: 2012-08-07 12:25:15

Gyengült a Kálmándi Schwaben labdarúgócsapat – állítja Schlakter Ferenc, az együttes vezetőségének a tagja.

 

Megváltozik a tavalyi bajnoki ezüstérmes Kálmándi Schwaben játékoskerete

A „svábok” döntőt játszottak a Liga 4 elmúlt idényében, és kiélezett csatában 2–0-ra kaptak ki a Szamoskrassói Someşultól. Az akkori csapatból – amely a negyedosztályos bajnokság B csoportjának élén zárt – viszont kevesen maradtak meg az augusztus 12-én kezdődő 2012/13-as szezonra. Az elmúlt év gólkirálya, Hágen Arnold a Liga 4-be visszatérő Kismajtényi Crasnához szerződött, de távozott a csapattól Dinu, Lehoczky, Kessenheimer és Schwarzkopf is. „Még nem végleges a keret. Beszéltünk néhány játékossal, akik jönnének Kálmándra játszani, de még nem biztos semmi. Felhozzunk néhány labdarúgót az ificsapatból is. Kicsit gyengült a játékoskeret, lehet, hogy nem leszünk ott a legjobbak között, de az biztos, hogy kiesni nem fogunk” – mondta lapunknak Schlakter.

A csapat egyébként már több mint két hete megkezdte a felkészülést Reszler Levente, Schlachter István, Lucian Sasu edzőhármas vezetésével. Csomaköz, Kaplony és Börvely ellen megnyerték a barátságos meccseket, az elmúlt napokban pedig a magyarországi Terem ellen meccselt a „sváb legénység”. Ezen a mérkőzésen 5–2-ra kaptak ki a kálmándiak.

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület a Liga 4 B csoportjába sorolta a Schwabent, és az első etapban, vasárnap a Börvelyi Stăruinţát fogadják hazai pályán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...