Alapemberek mentek el Kálmándról
Utoljára módositva: 2012-08-07 12:25:15

Gyengült a Kálmándi Schwaben labdarúgócsapat – állítja Schlakter Ferenc, az együttes vezetőségének a tagja.

 

Megváltozik a tavalyi bajnoki ezüstérmes Kálmándi Schwaben játékoskerete

A „svábok” döntőt játszottak a Liga 4 elmúlt idényében, és kiélezett csatában 2–0-ra kaptak ki a Szamoskrassói Someşultól. Az akkori csapatból – amely a negyedosztályos bajnokság B csoportjának élén zárt – viszont kevesen maradtak meg az augusztus 12-én kezdődő 2012/13-as szezonra. Az elmúlt év gólkirálya, Hágen Arnold a Liga 4-be visszatérő Kismajtényi Crasnához szerződött, de távozott a csapattól Dinu, Lehoczky, Kessenheimer és Schwarzkopf is. „Még nem végleges a keret. Beszéltünk néhány játékossal, akik jönnének Kálmándra játszani, de még nem biztos semmi. Felhozzunk néhány labdarúgót az ificsapatból is. Kicsit gyengült a játékoskeret, lehet, hogy nem leszünk ott a legjobbak között, de az biztos, hogy kiesni nem fogunk” – mondta lapunknak Schlakter.

A csapat egyébként már több mint két hete megkezdte a felkészülést Reszler Levente, Schlachter István, Lucian Sasu edzőhármas vezetésével. Csomaköz, Kaplony és Börvely ellen megnyerték a barátságos meccseket, az elmúlt napokban pedig a magyarországi Terem ellen meccselt a „sváb legénység”. Ezen a mérkőzésen 5–2-ra kaptak ki a kálmándiak.

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület a Liga 4 B csoportjába sorolta a Schwabent, és az első etapban, vasárnap a Börvelyi Stăruinţát fogadják hazai pályán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen tejterméket fogyasztasz szívesen?
Tejet, aludttejet
Joghurtot, kefírt
Sajtot
Mindet szeretem
Nem fogyasztok tejterméket
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 cm gyömbér, 1 liter víz, 2 db fahéj, 2 db szegfűszeg, méz. A gyömbért alaposan megmossuk, felszeleteljük ...