Alapoznak Sabău legényei
Utoljára módositva: 2019-01-10 10:41:41

Már megkezdték az edzéseket a Szatmárnémeti Voința SK ökölvívói Gheorghe Sabău tréner vezényletével, ugyanis közel két hónap múlva verseny vár a legényekre.

A szakvezető elmondta, az idei legfontosabb megmérettetések a kadett és junior korosztályos országos bajnokságok, illetve a Román Kupa küzdelmek. Ez utóbbit márciusban rendezik, a juniorok küzdelmén pedig a tavalyi bajnoki érmesek, Bogár Rudolf és Ligner Dániel, illetve Révész Edwin is részt vesz. Áprilisban a kadett korosztályos bajnokságra másik három tanítványát küldi majd Sabău: Kiss Attila, Molnár-Haidu Attila és Haralevicz Dániel képviseli majd a klubot. Addig kolozsvári, nagybányai, nagyváradi, nagyszalontai és aranyosgyéresi partnerklubok ökölvívóival fognak edzőmeccseket rendezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az oroszlánkirály
Ma, 21:00
Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. július 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...