Alapvető a nagy számú részvétel az urnáknál ahhoz, hogy egy PSD nélküli Romániánk legyen
Utoljára módositva: 2019-10-12 21:56:51

Az igazi változás Romániában az állampolgárok voksa révén fog bekövetkezni, akik hisznek ‘a demokráciában, szabadságban, jogállamban, európai értékekben, korszerűsítésben és normalitásban’, üzente szombaton Klaus Iohannis államelnök Facebook-bejegyzésében.

 

‘Az államelnöki választások tétje nagyon nagy – az urnák előtti nagyszámú részvétel alapvetően fontos ahhoz, hogy az elmúlt 30 évben először egy PSD nélküli Romániánk legyen. Ez pedig győzelmet jelentene egy változásra, egy új kezdésre vágyó társadalom számára, amely egy normális és korrekt Romániát akar’ – írta az újabb mandátumért versenybe szálló államfő.

 

Kifejtette ugyanakkor, hogy államelnökként minden demokratikus és alkotmányos eszközt felhasznált annak érdekében, hogy a Szociáldemokrata Pártot (PSD) ‘leállítsa’.

 

‘Közbelépéseimmel, az önök folyamatos közreműködésével és a május 26-án adott vokssal sikerült megtartani Romániát az európai úton, a demokrácia útján. Együtt megtettük az első lépését annak a változásnak, amelynek folytatódnia kell. Csak a választásokon való nagyszámú részvétel nyomán tudunk eljutni a következő szintre, amelyben egy új, Európa-párti többséget építhetünk fel, amely valós jólétet képes hozni az embereknek, és amellyel újraindíthatjuk Romániát. Együtt egy normális Romániáért!’ – üzente még Klaus Iohannis.

AGERPRES / (RO – szerkesztő: Florin MARIN, HU – szerkesztő: VALKAI Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 6.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...