Alexandru Dedu a kézilabda–szövetség új elnöke
Utoljára módositva: 2014-02-10 15:49:12

Alexandru Dedut választották meg hétfőn a Román Kézilabda Szövetség elnökének.

Alexandru Dedu

Az FC Barcelonával BEK–győztes ex–kézilabdázóra a 192 tagegyesületből 104-en szavaztak a Román Kézilabda Liga alapítóelnökére, ellenfelei közül 56-an voksoltak az eddigi alelnökre, Remus Drăgănescura, és csupán 32-es Cristian Gaţura. Utóbbi 1996 óta vezeti a föderációt, tehát 18 év után adja át a helyét az új elnöknek.

A 42 éves Dedu a kampánya során Szatmárnémetibe is ellátogatott, rögtönzött sajtótájékoztatóján pedig azt mondta, hogy tervei között szerepel, hogy közelebb hozza a sportágat a közönséghez, ugyanakkor átláthatóbbá tenné a belső szabályzatot.

Szatmár megyéből a Szatmárnémeti VSK-nak, a Szatmárnémeti Sportlíceumnak és a Szatmárnémeti ADEP SK-nak volt szavazati joga, mindhárman Dedura szavaztak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...