Alkalmazkodik a zöldséges
Utoljára módositva: 2017-11-14 17:43:15

Megzavarta a közéletet a november elsején a szatmárnémeti Mircea Eliade iskola sarkán lévő üzlethelyiségek közül az egyikben megnyílt nagybani zöldséges, panaszkodtak a gyerekeiket iskolába kísérő szülők, hogy se parkolni, se a járdán közlekedni nem lehet az árut pakoló zöldséges miatt.

Kedd reggel nyolc után pár perccel jártunk az üzletnél, a boltos ott volt és elmondta, tud a felmerült problémáról és már alkalmazkodott is a helyzethez: nem nyolc előtt áll neki árut pakolni, hanem nyolc után, amikor az iskolába járási hullám már elcsitult. Maga szállítja a kereskedésbe az árut, mondta, nem kell beszállító programja után alkalmazkodnia. Három parkolóhelyet is bérel nagybani zöldség-gyümölcs boltja előtt a Mehmet Nese nevet viselő török kereskedő, céges tarifát fizet az éves bérletért és a parkolási felügyelet már a táblát is kihelyezte, hogy napi huszonnégy órában bérelt parkolóhelyekről van szó. A helyeket nem a maga számára bérelte, az áruszállító kocsi viszonylag kevés időt tölt el valamelyik parkolóhelyet foglalva, a megállóhelyeket elsősorban azok számára tartja fenn, akik vásárolni jönnek a boltba.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 20.
Ha kikérik a véleményét valamiben, alaposan fontolja meg a válaszát, mert szavának sokkal nagyobb súlya lesz az illető számára, mint azt gondolná!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 20.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...