Alkalmazkodik a zöldséges
Utoljára módositva: 2017-11-14 17:43:15

Megzavarta a közéletet a november elsején a szatmárnémeti Mircea Eliade iskola sarkán lévő üzlethelyiségek közül az egyikben megnyílt nagybani zöldséges, panaszkodtak a gyerekeiket iskolába kísérő szülők, hogy se parkolni, se a járdán közlekedni nem lehet az árut pakoló zöldséges miatt.

Kedd reggel nyolc után pár perccel jártunk az üzletnél, a boltos ott volt és elmondta, tud a felmerült problémáról és már alkalmazkodott is a helyzethez: nem nyolc előtt áll neki árut pakolni, hanem nyolc után, amikor az iskolába járási hullám már elcsitult. Maga szállítja a kereskedésbe az árut, mondta, nem kell beszállító programja után alkalmazkodnia. Három parkolóhelyet is bérel nagybani zöldség-gyümölcs boltja előtt a Mehmet Nese nevet viselő török kereskedő, céges tarifát fizet az éves bérletért és a parkolási felügyelet már a táblát is kihelyezte, hogy napi huszonnégy órában bérelt parkolóhelyekről van szó. A helyeket nem a maga számára bérelte, az áruszállító kocsi viszonylag kevés időt tölt el valamelyik parkolóhelyet foglalva, a megállóhelyeket elsősorban azok számára tartja fenn, akik vásárolni jönnek a boltba.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 21:25
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 21.
Komoly önmegismerési folyamaton megy most keresztül. Rájön, hogy ki és mi illik Önhöz, illetve mi az, amiben nem érzi jól magát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...