Áll a híres maszkabál
Utoljára módositva: 2018-02-12 18:36:50

A Tasnádi Általános Iskola magyar tagozatának diákjai tánccal és vidám jelenetekkel farsangoltak péntek délután. Idén is megrendezték az immár hagyományos farsangi előadást.

Gáll Jusztina aligazgatónő köszöntötte az egybegyűlteket, majd kezdetét vette a bő egy órán át tartó vidám előadás. A műsorban különböző tánctípusok és vidám jelenetek is helyet kaptak. Az előadást egy ünnepélyes tartású társastánccal kezdték, vagyis a palotás tánccal, amelyet a VII. D osztályos tanulók mutattak be. A VII. C osztályos tanulók egy vidám jelenetet adtak elő, amely által a közönség betekintést nyerhetett a mai iskolai életbe. Az idei farsangi előadás témája a maszkabál volt, így a tanulók megmutathatták tánctudásukat különböző stílusokban: cigány tánc, kánkán, balett, kacsatánc és esernyős tánc. A nyolcadikosok a jól ismert Rómeó és Júlia egyik paródiáját mutatták be, amely nagy sikert aratott. A farsangi előadást csárdással zárták „Járjunk táncot, ripegőt-ropogót!” címmel. A farsangi előadásban segítő kezet nyújtottak: Bendel Mária, Jáger Enikő, Mészáros Rita-Krisztina, Stier Ildikó, Bendel Enikő, Varga Marius, Herskovics Emőke-Ingrid, Balogh Jenő, Gózner Artúr és Kern Attila pedagógusok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...