Áll a híres maszkabál
Utoljára módositva: 2018-02-12 18:36:50

A Tasnádi Általános Iskola magyar tagozatának diákjai tánccal és vidám jelenetekkel farsangoltak péntek délután. Idén is megrendezték az immár hagyományos farsangi előadást.

Gáll Jusztina aligazgatónő köszöntötte az egybegyűlteket, majd kezdetét vette a bő egy órán át tartó vidám előadás. A műsorban különböző tánctípusok és vidám jelenetek is helyet kaptak. Az előadást egy ünnepélyes tartású társastánccal kezdték, vagyis a palotás tánccal, amelyet a VII. D osztályos tanulók mutattak be. A VII. C osztályos tanulók egy vidám jelenetet adtak elő, amely által a közönség betekintést nyerhetett a mai iskolai életbe. Az idei farsangi előadás témája a maszkabál volt, így a tanulók megmutathatták tánctudásukat különböző stílusokban: cigány tánc, kánkán, balett, kacsatánc és esernyős tánc. A nyolcadikosok a jól ismert Rómeó és Júlia egyik paródiáját mutatták be, amely nagy sikert aratott. A farsangi előadást csárdással zárták „Járjunk táncot, ripegőt-ropogót!” címmel. A farsangi előadásban segítő kezet nyújtottak: Bendel Mária, Jáger Enikő, Mészáros Rita-Krisztina, Stier Ildikó, Bendel Enikő, Varga Marius, Herskovics Emőke-Ingrid, Balogh Jenő, Gózner Artúr és Kern Attila pedagógusok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...