Áll a híres maszkabál
Utoljára módositva: 2018-02-12 18:36:50

A Tasnádi Általános Iskola magyar tagozatának diákjai tánccal és vidám jelenetekkel farsangoltak péntek délután. Idén is megrendezték az immár hagyományos farsangi előadást.

Gáll Jusztina aligazgatónő köszöntötte az egybegyűlteket, majd kezdetét vette a bő egy órán át tartó vidám előadás. A műsorban különböző tánctípusok és vidám jelenetek is helyet kaptak. Az előadást egy ünnepélyes tartású társastánccal kezdték, vagyis a palotás tánccal, amelyet a VII. D osztályos tanulók mutattak be. A VII. C osztályos tanulók egy vidám jelenetet adtak elő, amely által a közönség betekintést nyerhetett a mai iskolai életbe. Az idei farsangi előadás témája a maszkabál volt, így a tanulók megmutathatták tánctudásukat különböző stílusokban: cigány tánc, kánkán, balett, kacsatánc és esernyős tánc. A nyolcadikosok a jól ismert Rómeó és Júlia egyik paródiáját mutatták be, amely nagy sikert aratott. A farsangi előadást csárdással zárták „Járjunk táncot, ripegőt-ropogót!” címmel. A farsangi előadásban segítő kezet nyújtottak: Bendel Mária, Jáger Enikő, Mészáros Rita-Krisztina, Stier Ildikó, Bendel Enikő, Varga Marius, Herskovics Emőke-Ingrid, Balogh Jenő, Gózner Artúr és Kern Attila pedagógusok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...