Állásbörze Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-02-26 10:21:25

Csütörtökön, február 27-én, délelőtt 10 órától állásbörzét tart Nagykárolyban a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség.

Illusztráció

A Szent László Közösségi Házban (Someş utca 14. szám) sorra kerülő eseményen várhatóan nyolc helyi, illetve környékbeli cég képviselői fognak részt venni. A nagykárolyi Besirom Kft. lakatost és varrónőt, a mezőfényi székhelyű Polipol textilipari munkást, a kálmándi Gózner mezőgazdasági társulás mezőgazdasági gépészt, a kaplonyi Kafu Kft. képesítés nélküli építkezési munkást, a kálmándi Agromec Cămin mezőgazdasági társulás traktoristát, agrármérnököt, mezőgazdasági gépészt, illetve képesítéssel rendelkező mezőgazdasági munkást, a nagykárolyi Sikom Kft. asztalost, a mezőpetri társulás mezőgazdasági gépészt, lakatost, traktoristát, valamint rakodómunkást, míg a nemrégiben megalakult Woco Pipe System Components Kft. nagykárolyi kirendeltsége könnyűgépkezelőt, biztonsági és munka-egészségügyi koordinálót, villanyszerelőt, gépészmérnököt, gumiabroncs-feldolgozási operátort keres.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 25.
Végre visszatért régi önbizalma! Úgy érzi, aki nem értékeli és nem ismeri fel különlegességét, vagyis nem szereti, az nem is érdemli meg Önt.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...