Állásbörze Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-02-26 10:21:25

Csütörtökön, február 27-én, délelőtt 10 órától állásbörzét tart Nagykárolyban a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség.

Illusztráció

A Szent László Közösségi Házban (Someş utca 14. szám) sorra kerülő eseményen várhatóan nyolc helyi, illetve környékbeli cég képviselői fognak részt venni. A nagykárolyi Besirom Kft. lakatost és varrónőt, a mezőfényi székhelyű Polipol textilipari munkást, a kálmándi Gózner mezőgazdasági társulás mezőgazdasági gépészt, a kaplonyi Kafu Kft. képesítés nélküli építkezési munkást, a kálmándi Agromec Cămin mezőgazdasági társulás traktoristát, agrármérnököt, mezőgazdasági gépészt, illetve képesítéssel rendelkező mezőgazdasági munkást, a nagykárolyi Sikom Kft. asztalost, a mezőpetri társulás mezőgazdasági gépészt, lakatost, traktoristát, valamint rakodómunkást, míg a nemrégiben megalakult Woco Pipe System Components Kft. nagykárolyi kirendeltsége könnyűgépkezelőt, biztonsági és munka-egészségügyi koordinálót, villanyszerelőt, gépészmérnököt, gumiabroncs-feldolgozási operátort keres.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...