Állt a víz az utakon
Utoljára módositva: 2013-06-24 08:43:51

Szombaton jelentős mennyiségű csapadék esett, több település útjait elöntötte a víz. Kedd estig változékony marad az időjárás.

 

Szombat délután Szatmár megyében narancssárga viharjelzés volt érvényben. A megye több településén heves záporról, zivatarról, néhol jégesővel kísért felhőszakadásról számoltak be olvasóink. Ezúttal a jégeső az Avasban okozott kárt, míg a rövid idő alatt lehullott jelentős mennyiségű esőt az árkok, illetve esővíz-elvezető csatornák nem voltak képesek elvezetni, így az utakon, udvarokon néhány óráig állt a víz. Nagykároly több utcáján azért állt a víz szombaton, mivel a csatornák nem tudták elvezetni a lezúduló esővizet. Mezőfényi, szatmárpálfalvi, szamoskóródi olvasóink szintén arról tájékoztattak, hogy az árkokban nem folyt el a víz, így a járdákat, udvarokat elöntötte az esővíz. Pár óra elteltével azonban nem sok nyoma volt a jelentős mennyiségű esőnek. Kisgércén és Kányaházán a jégeső elverte a mezőgazdasági területeket, és néhány házat is elöntött a víz. Ezeken a településeken jelentős kárt okozott a vihar, a kárfelmérés még nem fejeződött be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az oroszlánkirály
Ma, 21:00
Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. július 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...