Állt a víz az utakon
Utoljára módositva: 2013-06-24 08:43:51

Szombaton jelentős mennyiségű csapadék esett, több település útjait elöntötte a víz. Kedd estig változékony marad az időjárás.

 

Szombat délután Szatmár megyében narancssárga viharjelzés volt érvényben. A megye több településén heves záporról, zivatarról, néhol jégesővel kísért felhőszakadásról számoltak be olvasóink. Ezúttal a jégeső az Avasban okozott kárt, míg a rövid idő alatt lehullott jelentős mennyiségű esőt az árkok, illetve esővíz-elvezető csatornák nem voltak képesek elvezetni, így az utakon, udvarokon néhány óráig állt a víz. Nagykároly több utcáján azért állt a víz szombaton, mivel a csatornák nem tudták elvezetni a lezúduló esővizet. Mezőfényi, szatmárpálfalvi, szamoskóródi olvasóink szintén arról tájékoztattak, hogy az árkokban nem folyt el a víz, így a járdákat, udvarokat elöntötte az esővíz. Pár óra elteltével azonban nem sok nyoma volt a jelentős mennyiségű esőnek. Kisgércén és Kányaházán a jégeső elverte a mezőgazdasági területeket, és néhány házat is elöntött a víz. Ezeken a településeken jelentős kárt okozott a vihar, a kárfelmérés még nem fejeződött be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...