Altfatter lesz az alprefektus
Utoljára módositva: 2014-03-18 16:43:11

Altfatter Tamás Ferenc

Altfatter Tamás Ferencet jelölték a Szatmár megyei alprefektusi székbe, az USL felbomlását követően leváltásra kerülő liberális párti Cristian Sasu helyére, erősítette meg nemhivatalos forrásból származó információnkat Pataki Csaba megyei RMDSZ-elnök. Úgy tudjuk Altfatter személye mellett a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Szatmár megyei állandó bizottságának tagjai, legutóbbi ülésükön, egybehangzó szavazással döntöttek. Az ügymenet értelmében jelenleg a szatmárnémeti adóhivatal tanácsadójaként dolgozó közgazdász kinevezését a belügyminiszternek kell előterjesztenie a kormány felé, kinevezését pedig kormányülésen fogják kimondani. Azt azonban mostanáig még nem lehet, hogy Altfatter megkapja-e kinevezését, a szerdai ülésen, vagy csak a jövő szerdai kormányülésen kerül előterjesztésre a kinevezése.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...