Andone Temesvárra szerződik
Utoljára módositva: 2017-06-15 14:07:33

Egyelőre edző nélkül maradt a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata: a liga2.ro tegnap ugyanis arról számolt be, hogy a másodosztályban ellenfél Temesvári ASU Poli vezetősége szóban már megegyezett Bogdan Andonéval, aki az elmúlt idényben a szatmári alakulatot irányította.

„Most elutazom a családdal vakációzni, de amit hazatérek, aláírom a szerződést. Hétfőn jártam Temesváron, a körülmények és a klub szervezése meggyőzött róla, hogy ott lehet komoly munkát folytatni. Egyelőre nem tudom, hogy egy, vagy két vére szóló szerződést írok alá” — nyilatkozta az internetes portál riporterének a szakvezető.

Andone az elmúlt idény utolsó hazai meccse után (7–0-s győzelem a Dacia Unirea Brăila ellen) könnyes búcsút vett a csapattól, de még akkor azt engedte sejtetni, hogy van rá esély, hogy Szatmáron folytassa munkáját. Úgy tűnik, hogy az Olimpia és a megyei, illetve városi önkormányzatok vezetői nem tudtak egy meggyőző ajánlatot tenni az edzőnek, aki így új csapat után nézett. A liga2.ro értesülései szerint az élvonalból kiesett Marosvásárhelyi ASA is megkörnyékezte Andonét, de a csődvédelem alatt álló klub ajánlata nem győzte meg a trénert. Ehelyett egy olyan klubhoz kerül, ahol anyagi biztonságot talált. Andonét követi Temesvárra a másodedző, Gabriel Vochin is.

Kadra Attila, az FC Olimpia edzője azt mondta, hogy még ezen a héten kinevezik Andone helyettesítőjét. Egyelőre a játékoskeretet is csak három labdarúgó alkotja (de velük is csak szóbeli megegyezés van), igy a klubnak igyekeznie kell, hiszen másfél héten belül a csapat már meg kell kezdje a felkészülést a következő szezonra, ha nem akar lemaradni riválisaihoz képest. Andone egyébként azt is elárulta, hogy négy-öt játékost vinni szeretne Szatmárról Temesvárra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...