Andone Temesvárra szerződik
Utoljára módositva: 2017-06-15 14:07:33

Egyelőre edző nélkül maradt a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapata: a liga2.ro tegnap ugyanis arról számolt be, hogy a másodosztályban ellenfél Temesvári ASU Poli vezetősége szóban már megegyezett Bogdan Andonéval, aki az elmúlt idényben a szatmári alakulatot irányította.

„Most elutazom a családdal vakációzni, de amit hazatérek, aláírom a szerződést. Hétfőn jártam Temesváron, a körülmények és a klub szervezése meggyőzött róla, hogy ott lehet komoly munkát folytatni. Egyelőre nem tudom, hogy egy, vagy két vére szóló szerződést írok alá” — nyilatkozta az internetes portál riporterének a szakvezető.

Andone az elmúlt idény utolsó hazai meccse után (7–0-s győzelem a Dacia Unirea Brăila ellen) könnyes búcsút vett a csapattól, de még akkor azt engedte sejtetni, hogy van rá esély, hogy Szatmáron folytassa munkáját. Úgy tűnik, hogy az Olimpia és a megyei, illetve városi önkormányzatok vezetői nem tudtak egy meggyőző ajánlatot tenni az edzőnek, aki így új csapat után nézett. A liga2.ro értesülései szerint az élvonalból kiesett Marosvásárhelyi ASA is megkörnyékezte Andonét, de a csődvédelem alatt álló klub ajánlata nem győzte meg a trénert. Ehelyett egy olyan klubhoz kerül, ahol anyagi biztonságot talált. Andonét követi Temesvárra a másodedző, Gabriel Vochin is.

Kadra Attila, az FC Olimpia edzője azt mondta, hogy még ezen a héten kinevezik Andone helyettesítőjét. Egyelőre a játékoskeretet is csak három labdarúgó alkotja (de velük is csak szóbeli megegyezés van), igy a klubnak igyekeznie kell, hiszen másfél héten belül a csapat már meg kell kezdje a felkészülést a következő szezonra, ha nem akar lemaradni riválisaihoz képest. Andone egyébként azt is elárulta, hogy négy-öt játékost vinni szeretne Szatmárról Temesvárra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...