Anton Câmpan ezüstérmmel jött haza Craiováról
Utoljára módositva: 2019-03-19 14:18:08

Egy ezüstérmemmel tértek haza a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívói a Craiován rendezett Dumitru Popescu Emléktornáról.

A Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Simona Surducan, Adrian Pop, Adrian Szilágyi edzőötös által nevelt utánpótlás 10–15 éveseknek kiírt versenyen vett részt, a 14–15 éves fiúk megmérettetésén pedig Anton Câmpan zárt a második helyen.

Szabó Szabolcs, Feher Emilian, Mézinger Márton, Luca Gurza is szerencsét próbált a 39 fős mezőnyben, míg a 12–13 éveseknél Ștefan Viziteu képviselte az SZSK-t.

A lányok küzdelmében a 10–11 évesek között Goina Eszter a 7. lett, a 12–13 évesek megmérettetésén pedig Tarța Viktória a 10. pozícióban fejezte be a küzdelmeket. Több kezdő szatmári is pástra lépett az olténiai városban: Sara Oșan, Sofia Petroșianu, Németi Nóra és Adelina Antonescu.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...