Aradon alapoztak az ob-ra
Utoljára módositva: 2019-10-02 16:20:54

A tánciskola sportolói megkezdték az őszi idényt, a hétvégén pedig bajnokságon szerepelnek.

Az aradi Ballroom Kupa országos versenyen kezdte meg az őszi idényét a Loga Dance School, ahol négy páros képviselte a szatmárnémeti tánciskolát. A Maros-parti településen egyébként közel 200 táncpáros lépett a zsűri elé és mutatta meg tánctudását, a szatmáriak pedig négy kategóriában összesen öt érmes helyezést értek el. A Varga Chris, Polák Hanna kettős a 12–15 évesek D-osztályos megmérettetésén, a Daniel Pop, Gloria Mihai páros pedig a 16–34 évesek open basic standard versenyszámában bizonyult a legjobbnak. Az előbbi kategóriában egyébként a dobogó második fokát is szatmári páros foglalhatta el, hiszen az Andrei Varga, Pauliuc Rita kettős a második helyen zárt. Ugyanitt a Tóth Krisztián, Alexandra Mihali páros az 5. helyen zárt.

A Pop, Mihai duó a korosztálya open basic latino versenyszámában is a legjobbak között volt, hiszen ezüstérmet szereztek.

Az aradi verseny egyébként kisebb bemelegítő volt a táncosoknak, hiszen a Loga Dance School sportolói hétvégén Bukarestben az év egyik legfontosabb versenyén lépnek a táncparkettre, ugyanis a fővárosban rendezik az osztályonkénti országos bajnokságot.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...