Áramkimaradások a vihar miatt
Utoljára módositva: 2014-08-06 07:41:00

A hétfő esti vihar rengeteg munkát adott az Electrica Rt. szakembereinek, megyeszerte sok településen okoztak áramkimaradást az erős széllökések, a hibaelhárítás kedden fejeződött csak be.

Az áramszolgáltató nagybányai telefonos ügyélszolgálatán nem győzték fogadni a hívásokat hétfő este, megyeszerte komoly gondot okozott az áramellátásban a viharos erejű szél — tudtuk meg Darida Valertől, az Electrica Rt. szatmárnémeti kirendeltségének sajtószóvivőjétől. Összesítés ugyan nem készült arról, hogy hány helyszínen dolgoztak a vállalat hibaelhárító és energiaszolgáltató részlegének munkatársai, azt azért megtudtuk, Tasnádtól Szamoskóródig akadt gondjuk a villanyszerelőknek, akik a fokozott jelenlét ellenére is alig győzték a rájuk zúduló feladatok ellátását, a hibaelhárítás kedden kora délutánig elhúzódott. Hasonló időjárási viszonyok mellett a gondot az okozza, magyarázta Darida, hogy az önkormányzatok a növényzet időszakos nyesését elmulasztják — a szolgáltatónak ez nem áll módjában, mert közterületen van — a viharos erejű szélben a vezetékekig érő ágak megrongálják a hálózatot, a hibaelhárítás és helyreállítás pedig sok esetben időigényes. Amennyiben viszont a fogyasztó azt tapasztalja, hogy indokolatlanul gyakori az áramkimaradás, ajánlott írásos beadvánnyal fordulni a szolgáltatóhoz, előfordulhat ugyanis, hogy olyan meghibásodás van a hálózatban (pl. amikor villámlik, szikrázik a transzformátor stb.), amit a hibaelhárítók nem vehetnek észre, tette hozzá a sajtószóvivő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...