Aranyérem a szatmári sporttáncosoknak
Utoljára módositva: 2017-11-08 11:24:29

Három aranyéremmel tértek haza Nagybányáról a Castanelor Kupa zónaversenyről a Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai.

A megmérettetésen – amelyen az egyesület edzője, Ovidiu Ignat pontozó bíróként vett részt – közel 150 páros lépett a táncparkettre, a 16–35 évesek open basic standard versenyszámban pedig George Râpan, Cerasela Torja bizonyult a legjobb kettősnek. A 14–15 évesek E-osztályos megmérettetésén a Mircea Torok, Larisa Botiș páros szerzett aranyérmet, míg 4–7 évese kezdők csacsacsa táncversenyében a Gerard Pugner Donca, Kovács Sofia kettős állhatott a dobogó legfelső fokára. 6. helyen zárt a Kuki Roland, Kuki Vivien páros (6–11 évesek, E-osztály) és a Gázsa Márk, Diana Pop kettős (12–15 évesek, kezdők, 1 tánc).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...