Art Grand Marriage Esküvői Kiállítás Szatmárnémetiben – Képek!
Utoljára módositva: 2014-02-07 19:56:20

Február 7. és 9. között kerül megszervezésre a Grand Mallban az esküvői kiállítás, melyen 62 kiállító mutatkozik be.

Pénteken nyitotta meg kapuit az Art Grand Marriage elnevezést viselő rendezvény, melynek keretében vasárnap estig 62 kiállító várja az érdeklődőket. Az Art Grand Marriage két korábbi rendezvény, a Grand Marriage (tavaly első alkalommal szervezték meg) és az Art Marriage (idén 6. alkalommal kerül megszervezésre) „házassága” révén valósult meg. Carmen Frăţilă szervező elmondta, az idei esztendőben 62 cég vesz részt a kiállításon, a három napig tartó eseményre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak, és örömmel nyugtázza, hogy vannak olyan kiállítók, akik immár hatodik alkalommal vesznek részt az esküvői kiállításon. Marius Crişan szervező elmondta, a Szatmárnémetiben eddig megszervezett esküvői kiállítások közül a mostanin van a legtöbb kiállító. A rendezvény ma 10 és 20 óra, vasárnap 10 és 18 óra között várja a látogatókat. Szombaton 17 órai kezdettel frizura- és kolumbiai maszkok bemutatója lesz, majd Cosmin Mureșan fehérnemű-kollekciójának bemutatójára kerül sor, vasárnap pedig 19 órai kezdettel menyasszonyiruha-bemutatóval zárul a háromnapos rendezvény.

A Grand Mallba ellátogatók a jegygyűrűktől kezdve, folytatva a meghívókkal, a fotós-videós és a zene kiválasztásával, egészen a terem díszítéséhez illő torta megtervezéséig, minden segítséget megkapnak. Az elgondolás azért is jó, mert így egy helyen juthatnak hozzá minden információhoz a házasságkötésük körülményeit tervezők, és megtudhatják azok is, akik még nem jutottak el a tervezési szakaszig, hogy milyen trendek érvényesülnek az esküvői torta, az öltözékek, a zene és a teremdíszítés terén, és afelől is tájékozódhatnak, hogy mindezért mennyit is kell fizetniük. A kiállításon jelen levő utazási irodák ugyanakkor a nászutakat illetően kínálnak bőséges választékot. A kiállítók nemcsak bemutatják termékeiket, szolgáltatásaikat, hanem árkedvezményekkel is kedveskednek mindazoknak, akik az esküvői kiállítás ideje alatt kötik meg szerződéseiket a cégekkel.

Az idei rendezvény érdekessége, hogy két szatmári dizájner — Cosmin Mureșan és Ioana Călin — is jelen van menyasszonyiruha-kollekcióival, és kész egyedi ruhákat is tervezni a leendő arák számára. Ioana elmondta, a saját tervezésű, egyedi menyasszonyi ruhák 2000 lejes ártól indulnak, ám a menyasszony elképzelésétől és igényétől függően több ezer eurós értéket is elérhet a ruha ára.

A helyszínen készült még több képért kattintson ide!

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...