Art Grand Marriage Esküvői Kiállítás Szatmárnémetiben – Képek!
Utoljára módositva: 2014-02-07 19:56:20

Február 7. és 9. között kerül megszervezésre a Grand Mallban az esküvői kiállítás, melyen 62 kiállító mutatkozik be.

Pénteken nyitotta meg kapuit az Art Grand Marriage elnevezést viselő rendezvény, melynek keretében vasárnap estig 62 kiállító várja az érdeklődőket. Az Art Grand Marriage két korábbi rendezvény, a Grand Marriage (tavaly első alkalommal szervezték meg) és az Art Marriage (idén 6. alkalommal kerül megszervezésre) „házassága” révén valósult meg. Carmen Frăţilă szervező elmondta, az idei esztendőben 62 cég vesz részt a kiállításon, a három napig tartó eseményre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak, és örömmel nyugtázza, hogy vannak olyan kiállítók, akik immár hatodik alkalommal vesznek részt az esküvői kiállításon. Marius Crişan szervező elmondta, a Szatmárnémetiben eddig megszervezett esküvői kiállítások közül a mostanin van a legtöbb kiállító. A rendezvény ma 10 és 20 óra, vasárnap 10 és 18 óra között várja a látogatókat. Szombaton 17 órai kezdettel frizura- és kolumbiai maszkok bemutatója lesz, majd Cosmin Mureșan fehérnemű-kollekciójának bemutatójára kerül sor, vasárnap pedig 19 órai kezdettel menyasszonyiruha-bemutatóval zárul a háromnapos rendezvény.

A Grand Mallba ellátogatók a jegygyűrűktől kezdve, folytatva a meghívókkal, a fotós-videós és a zene kiválasztásával, egészen a terem díszítéséhez illő torta megtervezéséig, minden segítséget megkapnak. Az elgondolás azért is jó, mert így egy helyen juthatnak hozzá minden információhoz a házasságkötésük körülményeit tervezők, és megtudhatják azok is, akik még nem jutottak el a tervezési szakaszig, hogy milyen trendek érvényesülnek az esküvői torta, az öltözékek, a zene és a teremdíszítés terén, és afelől is tájékozódhatnak, hogy mindezért mennyit is kell fizetniük. A kiállításon jelen levő utazási irodák ugyanakkor a nászutakat illetően kínálnak bőséges választékot. A kiállítók nemcsak bemutatják termékeiket, szolgáltatásaikat, hanem árkedvezményekkel is kedveskednek mindazoknak, akik az esküvői kiállítás ideje alatt kötik meg szerződéseiket a cégekkel.

Az idei rendezvény érdekessége, hogy két szatmári dizájner — Cosmin Mureșan és Ioana Călin — is jelen van menyasszonyiruha-kollekcióival, és kész egyedi ruhákat is tervezni a leendő arák számára. Ioana elmondta, a saját tervezésű, egyedi menyasszonyi ruhák 2000 lejes ártól indulnak, ám a menyasszony elképzelésétől és igényétől függően több ezer eurós értéket is elérhet a ruha ára.

A helyszínen készült még több képért kattintson ide!

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...