Aszfaltozni fognak Mezőteremen
Utoljára módositva: 2019-08-28 09:25:50

 

Jelentős arculatváltáson megy keresztül Mezőterem és a hozzá tartozó Vezend és Portelek is.

Tar Miklós polgármester és csapata igyekeznek mindent elkövetni, hogy a teremiek számára is megfelelő körülményeket biztosítsanak. Augusztus elején elkezdték a munkát azokkal a gépekkel, amelyeket egy Leader-pályázat révén szereztek be. A traktorral és a hozzá tartozó kaszálógéppel igyekeznek rendben tartani a községhez tartozó zöldterületeket, s mint a polgármester fogalmazott, így sokkal egyszerűbb a községi vízelvezető árkok állapotának javítása is, hiszen egyszerűbb a kaszálógéppel nyírni ott a füvet, mint máshogy.

„Hosszú ideig úgy beszéltek Mezőteremről mint arról a községről, ahol nagyon rossz állapotban vannak az utak. Az utóbbi időszakban ez a probléma is orvoslásra került, hiszen le van aszfaltozva a községet átszelő főút, és igyekszünk a mellékutcákat is fokozatosan javítani. Végre aláírásra került a kivitelezési szerződés, elhárultak a bürokratikus akadályok a további aszfaltozási munkálatok elől, elkezdtük a Mezőterem központjában levő templom melletti parkoló, valamint három másik utca aszfaltozási munkálatait. Fokozatosan halad a kivitelező, s remélhetőleg mihamarabb sor kerül a mezőteremi Szőlő utca és Virág utca (Tempfli), valamint a vezendi Petri utca (Dragoş) aszfaltozására is. Nagy eredménynek érezzük ezt, s reméljük, a helyiek is örömüket lelik majd benne” — fogalmazott a polgármester.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 15.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...