Auchan boltok a kutaknál
Utoljára módositva: 2019-07-29 17:21:23

Engedélyezte a román versenytanács, hogy az Auchan Romania Rt. átvegye a Petromtól a benzinkúti kisboltok üzemeltetését.

Alkalmazkodik a piac igényeihez az Auchan is, bevásárlóközpontok és MyAuchan néven futó kisboltok mellett a benzinkutak shopjait is üzemeltetné. Az Auchannak ma 33 hipermarketje üzemel az országban és 22 kisboltja.

Az egykor teljesen állami tulajdonú Petrom üzemanyag-forgalmazót többségi tulajdonosként felvásároló osztrák OMV-vel találta meg a francia nagykereskedés a közös hangot, várhatóan pár hónapon belül kerül majd ki Auchan logó a Petrom kutak utasellátó boltjainak homlokzatára. A versenytanács megvizsgálta a helyzetet és megpróbálta lemodellezni, mi fog történni az ágazatban, ha az Auchanéi lesznek a benzinkúti boltok és a gazdaságelemzők úgy találták, nem fog sérülni a piaci verseny, ha ez megtörténik, a versenyhelyzet fennmarad majd ebben a csatolt szolgáltatási iparágban a változást követően is.

Az Auchan eddig is hasonló termékeket értékesített, mint amilyenekkel a kutakon lévő boltokban foglalkoznia kell. Ezek jellegén változtatni nem fognak, előre csomagolt élelmiszerárut, üdítőket, kávét, teát, dohányárut, autóhasználathoz kötődő fogyóeszközöket, alkoholtermékeket és gyorséttermi jellegű, előre elkészített ételeket, szendvicseket és hasonlókat forgalmaznak majd az üzemeltető-váltást követően is.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 6.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...