Auchan boltok a kutaknál
Utoljára módositva: 2019-07-29 17:21:23

Engedélyezte a román versenytanács, hogy az Auchan Romania Rt. átvegye a Petromtól a benzinkúti kisboltok üzemeltetését.

Alkalmazkodik a piac igényeihez az Auchan is, bevásárlóközpontok és MyAuchan néven futó kisboltok mellett a benzinkutak shopjait is üzemeltetné. Az Auchannak ma 33 hipermarketje üzemel az országban és 22 kisboltja.

Az egykor teljesen állami tulajdonú Petrom üzemanyag-forgalmazót többségi tulajdonosként felvásároló osztrák OMV-vel találta meg a francia nagykereskedés a közös hangot, várhatóan pár hónapon belül kerül majd ki Auchan logó a Petrom kutak utasellátó boltjainak homlokzatára. A versenytanács megvizsgálta a helyzetet és megpróbálta lemodellezni, mi fog történni az ágazatban, ha az Auchanéi lesznek a benzinkúti boltok és a gazdaságelemzők úgy találták, nem fog sérülni a piaci verseny, ha ez megtörténik, a versenyhelyzet fennmarad majd ebben a csatolt szolgáltatási iparágban a változást követően is.

Az Auchan eddig is hasonló termékeket értékesített, mint amilyenekkel a kutakon lévő boltokban foglalkoznia kell. Ezek jellegén változtatni nem fognak, előre csomagolt élelmiszerárut, üdítőket, kávét, teát, dohányárut, autóhasználathoz kötődő fogyóeszközöket, alkoholtermékeket és gyorséttermi jellegű, előre elkészített ételeket, szendvicseket és hasonlókat forgalmaznak majd az üzemeltető-váltást követően is.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...