Augusztus végére elkészülhetnek
Utoljára módositva: 2018-08-07 19:08:41

Nyár eleje óta dolgoznak több nagykárolyi utca térkövezésén a munkálatokkal megbízott cég illetékesei.

Bár már rég végezniük kellett volna, még mindig feltúrt részekkel találkozik az arra járó a városközponthoz tartozó Dr. Stefan Vonház és Vasile Lucaciu utcákban. A munkálatokat felügyelő technikai osztály illetékesei megkeresésünkre elmondták, hogy vélhetően augusztus végére fejezik be a munkát ezeken a részeken. „A nagykárolyi utcák térkövezésével megbízott cég fogja végezni az Electrica áramszolgáltató vállalat által felvágott utak, járdák helyreállítási munkálatait. A városnál alvállalkozóként dolgozik, míg az áramszolgáltatónál fővállalkozóként végzi ezt a munkát. Már vannak olyan utcarészek, ahol megkezdték a helyreállítási, újraaszfaltozási munkálatokat, így például a Coposu utcában is, de hamarosan következik a többi rész is. A munkálatok kivitelezési sorrendjének kialakításakor figyelembe kellett venni azt is, hogy nyertes lett a mobilitási projektünk, ami több járdatérkövezési, útjavítási munkálatot is tartalmaz, így ügyelnünk kellett, hogy ne legyenek átfedések. Azért is fontos mindez, mert készülőben van egy új lista, mely további utcák járdájának a térkövezésére vonatkozik. Ezt a munkát szintén kölcsönből finanszírozzuk majd, de hogy pontosan mely utcákat fogja tartalmazni ez a csomag, még nem dőlt el véglegesen” — mondta Rakovszki Ferenc, a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal technikai osztályának vezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...