Ausztriai edzőtáborban a kis cselgáncsozók
Utoljára módositva: 2019-08-25 14:42:26

Második alkalommal vett rész a Szatmárnémeti VSK cselgáncs „csikócsapata” az ausztriai Mondseeban megrendezett edzőtáborban.

Az augusztus 18–24-i alapozáson ifj. Csehi Árpád, Grebúr Kevin, Haosi Anna, Reinegger András valamint Jeromos Álmos alapozott az őszi versenyidényre, őket edző-tanáruk, Gergely Attila kísért el, a csapatot pedig az egyik sportoló édesapja, Jeromos János szállította a felső-ausztriai településre.

A Salzburg melletti nagyközség sportiskolájában a napi két edzés mellett színes programokat is szerveztek a vendégeknek: falmászás, sétahajózás, strandolás valamint különböző vetélkedők voltak a résztvevők számára biztosítva.

Az edzőtábort egy nemzetközi verseny zárta, amelyen hat ország közel 260 cselgáncsozója lépett tatamira. A VSK minidzsudokák közül a tízévesek között a 94 kg-s súlycsoportban induló Grebúr Kevin érte el a szatmáriak közül a legjobb eredményt: négy mérkőzéséből hármat idő előtt nyerve a harmadik helyezést ért el. Reinegger András és Jeromos Álmos a 7. helyen zártak a 12 éves korosztály 34 illetve 38 kilogrammos súlycsoportjában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. április 3.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...