Autóbalesetben vesztette életét egy 17 éves lány
Utoljára módositva: 2014-06-19 12:02:41

Június 18-án délután 14.42 órakor halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 19F jelzésű országos rangú úton Szatmárnémeti és Udvari között. A 19 éves N. Sándor Pál, szatmárnémeti lakos Daewo Cielo típusú személygépkocsiját vezette, amikor elveszítette uralmát a gépjármű fölött és az árokba sodródott. A baleset következtében a sofőr, valamint az egyik17 éves, szatmárudvari utas súlyosan megsérült, míg a gépkocsiban utazó harmadik, Szatmárnémetiben lakó 17 éves fiatal könnyebb sérüléseket szenvedett. Az áldozatokat a Szatmár Megyei Kórházba szállították, ám a súlyos sérüléseket szenvedett 17 éves lányon már nem tudtak segíteni, belehalt sérüléseibe. A baleset okait még vizsgálják, azonban a helyszínen elvégzett alkoholszondás vizsgálat negatív lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...