Autós üldözés karambollal
Utoljára módositva: 2012-04-25 09:14:50

Tegnap reggel 10 órakor Túrterebes és Drăguşeni települések között tartott ellenőrzési akciót a 2-es számú sárközújlaki körzeti rendőrség és a Szatmár Megyei Gépjármű-nyilvántartó Hivatal, az 1C jelzésű országúton közlekedő járművek műszaki állapotát ellenőrizték.

Az autós üldözés karambollal végződött

Az akció során a szolgálatot teljesítő rendőr egy gépjármű vezetőjének jelzett, hogy álljon meg az ellenőrzésre, ám a jelzést a jármű sofőrje nem vette figyelembe, és továbbhajtott. A jelen levő rendőrök közül ketten a Dacia Logan típusú szolgálati járművel – a megkülönböztető fény és hangjelzéseket használva – üldözőbe vették a szabálysértő sofőrt. A rendőrök bevetése azonban balesettel végződött, ugyanis a szemközti sávban közlekedő autóval ütköztek, melyet egy túrterebesi illetőségű, 60 éves nő vezetett. A baleset következtében a túrterebesi nő és a rendőrautóban az anyósülésen tartózkodó rendőr könnyű sérülést szenvedett. A helyszínen elvégzett alkoholszondás vizsgálat a balesetben részt vevő mindkét sofőr esetén negatív volt. A tegnapi nap folyamán azonosították azt a gépjárművezetőt is, akit üldöztek, és a rendőr jelzésének figyelmen kívül hagyása miatt bevonták jogosítványát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...