Avasi Apaserv-projekt
Utoljára módositva: 2014-06-05 09:54:57

Az avasfelsőfalui vízszolgáltatáson javító munkálat kezdési megbízatását írták alá tegnap.

 

A szerződést Tóth Géza, a Silcomprest technikai igazgatója és Dan Stegerean Apaserv-vezérigazgató írták alá

Teljesen más irányt vett a százmillió eurós Apaserv projekt iránya, ennek jelenlegi vezetősége szinte teljes egészében az Avasra összpontosít: tegnap már az ötödik, Avasfelsőfalut és környékét érintő víz- és csatornahálózat-korszerűsítést célzó szerződést írták alá.

Egy kaptafára zajlanak a megyei közszolgáltató szerződésaláírási bejelentései, az utóbbi időben még az érintett település neve sem változik: Dan Stegerean Apaserv-vezérigazgató visszaszámol, hogy hány kivitelezési szerződés aláírása van hátra a jövő év végi projektzáróig, Dorel Coica szatmárnémeti polgármester üdvözli az újabb sikert, Octavian Lazin Apaserv-igazgató figyelmezteti a kivitelezőt, hogy pengeélen táncol a határidők betartását illetően, a kivitelező pedig magabiztosan válaszol és a romániai bürokráciára panaszkodik.

A tegnapi bejelentés szerint Avasfelsőfaluban és környékén a régi vezetékek cseréjét a szatmárnémeti Silcomprest Kft. és a Depona Edilitare şi Comert Kft., végezheti nettó 3,5 millió lejből. A munkálatokat már tegnap meg kellett volna, hogy kezdjék, de a határidő mindenképpen 2015. december 31.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:40
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 23.
Kerülje ma a stresszel járó helyzeteket, mert jót tenne végre egy kis nyugalom. Inkább a jövőről álmodozzon, mint hogy a múltat idézgesse!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...