Avasi Apaserv-projekt
Utoljára módositva: 2014-06-05 09:54:57

Az avasfelsőfalui vízszolgáltatáson javító munkálat kezdési megbízatását írták alá tegnap.

 

A szerződést Tóth Géza, a Silcomprest technikai igazgatója és Dan Stegerean Apaserv-vezérigazgató írták alá

Teljesen más irányt vett a százmillió eurós Apaserv projekt iránya, ennek jelenlegi vezetősége szinte teljes egészében az Avasra összpontosít: tegnap már az ötödik, Avasfelsőfalut és környékét érintő víz- és csatornahálózat-korszerűsítést célzó szerződést írták alá.

Egy kaptafára zajlanak a megyei közszolgáltató szerződésaláírási bejelentései, az utóbbi időben még az érintett település neve sem változik: Dan Stegerean Apaserv-vezérigazgató visszaszámol, hogy hány kivitelezési szerződés aláírása van hátra a jövő év végi projektzáróig, Dorel Coica szatmárnémeti polgármester üdvözli az újabb sikert, Octavian Lazin Apaserv-igazgató figyelmezteti a kivitelezőt, hogy pengeélen táncol a határidők betartását illetően, a kivitelező pedig magabiztosan válaszol és a romániai bürokráciára panaszkodik.

A tegnapi bejelentés szerint Avasfelsőfaluban és környékén a régi vezetékek cseréjét a szatmárnémeti Silcomprest Kft. és a Depona Edilitare şi Comert Kft., végezheti nettó 3,5 millió lejből. A munkálatokat már tegnap meg kellett volna, hogy kezdjék, de a határidő mindenképpen 2015. december 31.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...