Avasi Apaserv-projekt
Utoljára módositva: 2014-06-05 09:54:57

Az avasfelsőfalui vízszolgáltatáson javító munkálat kezdési megbízatását írták alá tegnap.

 

A szerződést Tóth Géza, a Silcomprest technikai igazgatója és Dan Stegerean Apaserv-vezérigazgató írták alá

Teljesen más irányt vett a százmillió eurós Apaserv projekt iránya, ennek jelenlegi vezetősége szinte teljes egészében az Avasra összpontosít: tegnap már az ötödik, Avasfelsőfalut és környékét érintő víz- és csatornahálózat-korszerűsítést célzó szerződést írták alá.

Egy kaptafára zajlanak a megyei közszolgáltató szerződésaláírási bejelentései, az utóbbi időben még az érintett település neve sem változik: Dan Stegerean Apaserv-vezérigazgató visszaszámol, hogy hány kivitelezési szerződés aláírása van hátra a jövő év végi projektzáróig, Dorel Coica szatmárnémeti polgármester üdvözli az újabb sikert, Octavian Lazin Apaserv-igazgató figyelmezteti a kivitelezőt, hogy pengeélen táncol a határidők betartását illetően, a kivitelező pedig magabiztosan válaszol és a romániai bürokráciára panaszkodik.

A tegnapi bejelentés szerint Avasfelsőfaluban és környékén a régi vezetékek cseréjét a szatmárnémeti Silcomprest Kft. és a Depona Edilitare şi Comert Kft., végezheti nettó 3,5 millió lejből. A munkálatokat már tegnap meg kellett volna, hogy kezdjék, de a határidő mindenképpen 2015. december 31.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...