Avasújvárosba vitték a csomaközi Mikulás Kupát
Utoljára módositva: 2017-12-11 15:32:38

Hét gyerekcsapat (12–13 évesek) részvételével rendezték meg Csomaközön a Mikulás Kupa teremlabdarúgó-tornát Czier János és Löchli Mihály vállalkozók, illetve a község önkormányzatának a támogatásával.

A szervező Csomaközi Schamagosch Sportklub edzője, Pașca Dániel edző négy és három csapatos csoportokat alakított ki, és az itt elért helyezések alapján folytathatták a srácok a főtáblás meccseken. Az 5. helyért háromcsapatos körmérkőzést rendeztek. A Csomaközi Schamagosc 3–1-re győzött a Szaniszlói Recolta, és 5–0-ra a Batizi Sportul ellen, így a házigazdák zártak a helyen, míg a két vesztes együttes egymás közötti találkozón döntött a 6. hely sorsáról. A szaniszlóiak nyertek 2–1-re, így Batiz lett a 7., míg a Szaniszló a 6.

Az A- és B-csoportok legjobbjai előbb az elődöntőben, keresztmérkőzéseken mérték össze tudásukat. Az Avasújvárosi Talna két csapata játszott egyenes ágon, és az 5–5-ös rendes játékidő után hétmétereseknél a második számú legénység nyert 2–1-re. Büntetők döntöttek a másik ágon is: Mikolai Turul – Erdődi Cetate 1–1-el zárult a rendes játékidőben, majd a mikolaiak nyertek hétméteresekkel 2–1-re.

A 3. helyért helyért rendezett mérkőzésen Avasújváros 1-es számú csapata 2–0-ra győzött Erdőd ellen, míg a fináléban – akárcsak a torna első mérkőzésén – Avasújváros II ismét legyőzte Mikolát, ezúttal 3–0-ra, és megnyerte a Mikulás Kupát.

Az első három helyezett kupákat és érmeket kaptak, de különdíjakat is kiosztottak, a legjobbaknak érmek és oklevelek jártak: gólkirály: Fedorca Michele (Avasújváros 2); a legjobb kapus: Szilagyi Bogyi (Mikolai Turul); a legjobb játékos: Jágó János (Avasújváros 1).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:25
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. április 19.
Ön igazán hosszan képes küzdeni vágyai megvalósulásáért. Amikor meg akar hódítani valakit, akkor is bőven hagy időt önmagának és a másik félnek is.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. április 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...