Avasújvárosba vitték a csomaközi Mikulás Kupát
Utoljára módositva: 2017-12-11 15:32:38

Hét gyerekcsapat (12–13 évesek) részvételével rendezték meg Csomaközön a Mikulás Kupa teremlabdarúgó-tornát Czier János és Löchli Mihály vállalkozók, illetve a község önkormányzatának a támogatásával.

A szervező Csomaközi Schamagosch Sportklub edzője, Pașca Dániel edző négy és három csapatos csoportokat alakított ki, és az itt elért helyezések alapján folytathatták a srácok a főtáblás meccseken. Az 5. helyért háromcsapatos körmérkőzést rendeztek. A Csomaközi Schamagosc 3–1-re győzött a Szaniszlói Recolta, és 5–0-ra a Batizi Sportul ellen, így a házigazdák zártak a helyen, míg a két vesztes együttes egymás közötti találkozón döntött a 6. hely sorsáról. A szaniszlóiak nyertek 2–1-re, így Batiz lett a 7., míg a Szaniszló a 6.

Az A- és B-csoportok legjobbjai előbb az elődöntőben, keresztmérkőzéseken mérték össze tudásukat. Az Avasújvárosi Talna két csapata játszott egyenes ágon, és az 5–5-ös rendes játékidő után hétmétereseknél a második számú legénység nyert 2–1-re. Büntetők döntöttek a másik ágon is: Mikolai Turul – Erdődi Cetate 1–1-el zárult a rendes játékidőben, majd a mikolaiak nyertek hétméteresekkel 2–1-re.

A 3. helyért helyért rendezett mérkőzésen Avasújváros 1-es számú csapata 2–0-ra győzött Erdőd ellen, míg a fináléban – akárcsak a torna első mérkőzésén – Avasújváros II ismét legyőzte Mikolát, ezúttal 3–0-ra, és megnyerte a Mikulás Kupát.

Az első három helyezett kupákat és érmeket kaptak, de különdíjakat is kiosztottak, a legjobbaknak érmek és oklevelek jártak: gólkirály: Fedorca Michele (Avasújváros 2); a legjobb kapus: Szilagyi Bogyi (Mikolai Turul); a legjobb játékos: Jágó János (Avasújváros 1).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...