Az AJK legjobbjai küzdöttek a Bajnokok Tornáján
Utoljára módositva: 2018-12-16 14:10:35

Sikeresnek könyvelték el az edzők az első alkalommal rendezett Bajnokok Tornáját, ahol a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK) tagsággal rendelkező klubjai küldték el a legjobb sportolóit.

Az Energy Kardio Club edzőtermében a házigazda egyesület (edző: Anzik Arnold) mellett a Samuraiul SK szatmárnémeti (edző: Magos Róbert) és lázári szekcióinak (edző: Filer Iván) a sportolói, illetve az Okinawa SK (edző: Nyesti Csaba) karatékái léptek tatamira, ahol shobu ippon szabályok szerint zajlott a küzdelem. Mindegyik klub azon sportolóit nevezhette, akik ebben az évben kimagasló eredményeket értek el a hazai és nemzetközi versenyen, így a Bajnokok Tornája kiváló évzáró viadalnak bizonyult. A szervezők a díjak mellett pizza-jutalomban is részesültek, amelyet a magántámogatók és a lázári önkormányzat ajánlott fel a résztvevőknek.

A kialakult sorrend vélhetően előrevetíti a megyei rangsort is, amely a hét végén derül ki, amikor az AJK ünnepélyes keretek között díjazni fogja 2018 legjobb karatékáit.

„Gratulálni tudok minden résztvevőknek, de ugyanakkor köszönöm mindazok segítségét, akik közbenjártak a torna szervezésében. Ezen a megmérettetésen csak olyan sportolókat nevezhettek a klubok, akik ebben az évben valamilyen érmet szereztek a versenyeiken. Sajnos egészségi okokból néhányan nem tudtak eljönni. De a résztvevőkön látható volt a teljesítménybeli javulás. A bírók is a helyzet magaslatán álltak, korrekten vezették a meccseket” — nyilatkozta Magos Róbert, az AJK elnöke.

Eredmények

1. helyezettek

KATA PRÓBA

Laura Pop

KUMITE PRÓBA

Balog Alex

Ruxandra Komaromi

Szász Róbert

Vida Áron

Ianis Bonea

Kevin Groza

Szabó Patric

Matei Mihali

Vida Ármin

Stelian Trif

Carina Nimigean

2. helyezettek

KATA PRÓBA

Ardelean Andrea

KUMITE PRÓBA

Papp Márk, Daniel Molnar, Marius Gherman, Patrick Circiu, Magos Róbert Patrick, Alex Marian, Veres Luca, Andrei Olosuteanu, Liviu Chichișan, Alexia Corodan, Cezar Cucuiet.

3. helyezett

KATA PRÓBA

Liviu Chichișan, Gabriel Variu

KUMITE PRÓBA

Nagy Tamás, Irina Pop, Anzik Ariana, Gabriel Variu, Ardelean Krisztofer, Patric Sfara, Sebastian Simon, Jenei Dávid, Angelo Pop, Rusz Ronny, Sebastian Conoloș, Papp Márk, Edward Noghi (kumite).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...