Az edzőközpont is készen áll
Utoljára módositva: 2019-09-12 17:49:43

Az első körben tizenegy ökölvívót választottak ki, és a második szűrőn is áteső hat legjobb ökölvívó jöhet a szatmári országos nevelőközpontba.

A jövő hónap elején nyithatja kapuit Szatmárnémetiben a 18 éven aluli ökölvívók országos nevelőközpontja. Az intézmény vezetője, Florin Mulcuțan csütörtökön látogatott el a szamárnémeti Ifjúsági Tábor udvarán levő épületbe, ahol a kedvezményezettek edzései, illetve kisebb gálák fognak zajlani.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Román Olimpiai és Sportbizottság (COSR) képviselője már augusztus elején „helyszínelt”, és elégedetten távozott Szatmárnémetiből. A táborhely udvarán levő, az elmúlt években használaton kívül maradt épület felújítása pedig jól halad, már felállították az olimpiai méretű ringet, ezt bokszzsákok és különböző edzőeszközök veszik körül. Mulcuțan lapunknak elmondta, hogy „kisebb simítások maradtak, hogy a legjobb körülmények között fogadhassuk az olimpiai központ sportolóit.”

Szakemberek tizenegy sportolót válogattak ki az ifjúsági és a 22 éven aluliak bajnokságán elért eredmények alapján. Ők a következő időszakban különböző teszteken vesznek részt, és ezen eredmények alapján derül ki, hogy melyik hat ökölvívó jöhet Szatmárnémetiben, ahol (várhatóan) október elejétől Ioan Popa érdemes edző, a nevelőközpont vezetőedzőjének felügyelete alatt alapozhatnak. Mulcuțan hozzátette, hogy 1999-2001 közötti születésű srácok fognak jönni, és szeretnék, hogy a szatmári központban többnyire erdélyi öklözők készüljenek.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...