Az embercsempész is lebukott Mezőfényen
Utoljára módositva: 2017-10-11 17:27:45

A nagykárolyi határrendészek járőröző egysége állította meg ellenőrzés céljából október 10–én este, 21 óra 30 perc körül Mezőfény területén azt a németországi rendszámú Volkswagent, amelyet egy 50 éves, orosz állampolgárságú férfi vezetett, utasterébe pedig 8, afro-ázsiai személy volt bezsúfolva.

Mivel semmi nem indokolta jelenlétüket abban az időpontban az országhatártól (a zöld határtól) alig 1500 méterre, a határrendészet székhelyére kísérték őket, ahol kiderült egyrészt, hogy a négy, 19 – 32 év közötti felnőtt és a négy, 2 – 8 év közötti gyermek iraki állampolgár, akik menedékjogot kértek Romániában; másrészt pedig, hogy az országba törvényesen belépett orosz férfi azzal a céllal szállította őket a román-magyar zöldhatár közelébe, hogy azt illegálisan átlépjék és továbbmenjenek Németországba. Míg az irakiak ellen illegális határátlépés kísérletének vádjával indítottak eljárást, az orosz férfit embercsempészés vádjával 24 órára őrizetbe vették, előzetes letartóztatásba helyezéséről pedig ma döntenek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...