Az eső sem szegte kedvüket
Utoljára módositva: 2018-12-06 09:36:27

A borús, esős időjárás sem riasztotta el a szatmárnémeti 16-os lakónegyedben lévő Voinicelul Óvoda apróságait és szüleiket attól, hogy részt vegyenek kedden délután az immár ötödik alkalommal megrendezett, hagyományos ünnepi kirakodóvásáron. Kitűnő hangulat, kellemes zene és finom, illatos forró tea várta az érkezőket, akik számtalan foglalkozáson is részt vehettek.

„Tanintézményünkben már hagyomány, hogy minden télen megrendezzük a játékos foglalkozásokkal egybekötött kirakodóvásárt. A 14 óvodai csoport közel 350 gyermeke és a szüleik is nagyon várták már ezt az alkalmat, amely remek lehetőség arra, hogy közösen szórakozzunk, feltöltődjünk kicsit, együtt figyeljünk a gyerekekre” — mesélte lapunknak Mariana Toth, az óvoda vezetője. Az óvónőkkel, dadákkal és természetesen a szülői bizottság tagjaival sok meglepetést találtak ki a kicsiknek, akiknek a kedvét az eső sem szegte.

A kirakodóvásáron szebbnél szebb, kézzel készült, az óvónők és gyerekek által készített ünnepi díszeket, adventi koszorúkat, gömböket kínáltak, amelyeket a vásár végeztével az óvoda három épületében is kiállítottak, de volt akadálypálya és vidám, szórakoztató játékok, de tombolát is rendeztek, amelynek keretében minden gyerkőcnek jutott egy-egy szép játék, s a szülői bizottságnak köszönhetően egy pattogatottkukorica-készítő automatát is beszerzett az óvoda, így nem csak az ünnepváró kirakodóvásáron, hanem mostantól minden hasonló közös rendezvényen ízletes popcornt ropogtathatnak majd a gyerekek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...