Az MD academy csapata nyert
Utoljára módositva: 2018-06-13 09:15:50

Sikerrel zárult a MIK által június 7–10. között megtartott Szatmári Diáknapok rendezvénysorozat.

A középiskolás diákokból álló tíz csapat tagjai különböző ügyességi, kreatív és sportversenyeken mérhették össze tudásukat. A feladatok során a csapattagok nemcsak rátermettségüket bizonyíthatták, de a csapatszellem jegyében azt is, hogy nagyon jól tudnak együttműködni a közös játékok során.

A tíz csapat közül dobogós helyen végzett a Nekünk mindegy csapat, másodikok lettek a Koczkák, míg a diáknapok győztese — az összesített pontszámok alapján — az MD academy nevet viselő csapat lett, amelynek tagjai részt vehetnek a VIBE fesztiválon Marosvásárhelyen. Külön kiemelendő, hogy a sok-sok feladat közül a slam poetry, a shout, a city tour és a fotómaraton vetélkedőkön a Hámcsey teljesített a legjobban, de minden csapatnak jár a dicséret, hiszen nagyon ügyesek voltak a versenyeken. A szervezők ezúton is szeretnének gratulálni és köszönetet mondani minden csapatnak, és jövőre is várják őket a diáknapokra, míg a több mint 40 önkéntes fiatal kitartó munkájáért is köszönet jár, hiszen ők a szervezésből és a játékok irányításából vették ki a részüket. A Szatmári Diáknapokat vasárnap este díjátadó és ESSEMM koncertje zárta az új központban, remek hangulatban, több száz fiatal részvételével. Jövőre pedig újra lesznek diáknapok, még több meglepetéssel színesítve.

Az eseményt a Bethlen Gábor Alap, a Communitas Alapítvány, az RMDSZ, Szatmárnémeti Helyi Tanácsa, a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, valamint a Szatmár Megyei Tanács támogatta.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. szeptember 25.
Párkapcsolata és hivatása közül néha csak az egyikkel, azután csak a másikkal foglalkozik minden erejével és nem találja az arany középutat.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...