Az Oli javára döntöttek, Váradszentmárton az ellenfél
Utoljára módositva: 2019-08-07 18:32:54

Mint ahogy az várható volt, a Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata folytatja a szereplését a Román Kupa országos selejtezőjében, mivel a román szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága szerdán jóváhagyta a negyedosztályos alakulat óvását a Zilahi SCM elleni meccsre vonatkozóan.

A FRF ugyanakkor szerdán kisorsolta a második forduló programját is, ezek szerint Nelu Donca edző legényei a Váradszentmártoni CSC alakulattal mérkőzik majd a idehaza augusztus 14-én.

A megyei sorozat győztese az előző körben 3–2-re kapott ki a Someșul Stadionban hosszabbításos mérkőzésen a zilahiaktól. Viszont kiderült, hogy az ellenfél jogosulatlanul szerepeltetett egy játékost, ezért óvot az Olimpia vezetősége. Tegnap a fegyelmi bizottság előtt a zilahiak elismerték szabálytalanságukat, így a FRF törölte az eredményt, és a szatmáriak javára írta a 3–0-t, a SCM-t pedig kizárta a kupasorozatból.

Így a 2. fordulóban az Olimpia a Bihar megyei bajnokkal és kupagyőztessel került párba.

Mint ismeretes, a Liga 3-ba frissen feljutott Váradszentmártoni CSC az első körben a Tasnádi Unireát búcsúztatta 8–2-es győzelemmel. Az Olimpia elleni találkozóját augusztus 14-én 17.30 órától rendezik a Someșul Stadionban.

A második fordulóban 30 mérkőzést rendeznek, a házigazda az alacsonyabb osztályban szereplő csapat. Az Olimpia MCMXXI a 2019–2020-as szezonban a Liga 4-ben fog szerepelni.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...