Az Oli javára döntöttek, Váradszentmárton az ellenfél
Utoljára módositva: 2019-08-07 18:32:54

Mint ahogy az várható volt, a Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata folytatja a szereplését a Román Kupa országos selejtezőjében, mivel a román szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága szerdán jóváhagyta a negyedosztályos alakulat óvását a Zilahi SCM elleni meccsre vonatkozóan.

A FRF ugyanakkor szerdán kisorsolta a második forduló programját is, ezek szerint Nelu Donca edző legényei a Váradszentmártoni CSC alakulattal mérkőzik majd a idehaza augusztus 14-én.

A megyei sorozat győztese az előző körben 3–2-re kapott ki a Someșul Stadionban hosszabbításos mérkőzésen a zilahiaktól. Viszont kiderült, hogy az ellenfél jogosulatlanul szerepeltetett egy játékost, ezért óvot az Olimpia vezetősége. Tegnap a fegyelmi bizottság előtt a zilahiak elismerték szabálytalanságukat, így a FRF törölte az eredményt, és a szatmáriak javára írta a 3–0-t, a SCM-t pedig kizárta a kupasorozatból.

Így a 2. fordulóban az Olimpia a Bihar megyei bajnokkal és kupagyőztessel került párba.

Mint ismeretes, a Liga 3-ba frissen feljutott Váradszentmártoni CSC az első körben a Tasnádi Unireát búcsúztatta 8–2-es győzelemmel. Az Olimpia elleni találkozóját augusztus 14-én 17.30 órától rendezik a Someșul Stadionban.

A második fordulóban 30 mérkőzést rendeznek, a házigazda az alacsonyabb osztályban szereplő csapat. Az Olimpia MCMXXI a 2019–2020-as szezonban a Liga 4-ben fog szerepelni.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...