Az Olimpia MCMXXI lett a Liga 5 bajnoka
Utoljára módositva: 2019-06-18 10:12:08

Vasárnap délután Olimpia Daniel Prodan Stadionban nagyjából 300 szurkoló előtt játszották le az ötödik liga döntőjét, a két csoport bajnokai, a szatmárnémeti Olimpia MCMXXI és a Turci Voința, a Final Four elődöntői után, találkoztak egymással.

A vasárnapi találkozón ismét fullasztó kánikulában léptek pályára a csapatok, de a hangulatra éppen panasz nem lehetett, az Olimpia szurkolói gondoskodtak a jó hangulatról.

A mérkőzést 1 perces néma csend előzte meg, a hétvégén elhunyt Viorel Secan, a Platanul Marna klubigazgatójának emléke előtt tisztelegve. Majd a kezdőrúgást Mándi Attila végezte el jelképesen.

A mérkőzésen mindkét csapat a győzelemért játszott, voltak is helyzetek mindkét kapu előtt, a vezetést viszont az Olimpia szerezte meg, a 36. percben, egy kezezést követő büntetőből, Florin Puţi révén.

Gól az első félidőben több már nem esett, sőt a következő találatra a 75. percig kellett várni, ezúttal is az Olimpia MCMXXI játékosai hoztak össze helyzetet: sikerült megugratni Nagy Leonárdot, aki 7 méterről a hálóba lőtte a lasztit, beállítva a 2–0-s végeredményt.

A mérkőzés eredménye: Olimpia MCMXXI – Turci Voința 2–0.

Összeállítások:

Olimpia MCMXXI: Crişan – Ile, L. Nagy, Turşuc (cpt.), Filimon, Lăpuşan, Vonet, Chivari, Mitraşca, Puţi, Şrepler/ Duca, Pop-Silaghi, Mihai, Lakatos, Sician, N. Nagy, Cuth. Edző: Nelu Donca.

Turci Voința: N. Zimbru – M. Rus (cpt.), I. Zimbru, P. Diudea, Farcaş, Martiţa, Gherman, Buhai, Grigoraş, Piţ, I. Rus/ Fabian, Herman, F. Zimbru, Tomşa, Nicu Ştef, D. Diudea, Ignat, Călin. Edzők: Vasile Rus, Vasile Leş.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...