Az ötödik helyen állnak a kézisek
Utoljára módositva: 2014-02-18 16:29:53

Az 5. helyen áll a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata az A–osztályos bajnokság B csoportjának táblázatában, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint az előtte álló Szászsebesi Voinţa, illetve kettővel kevesebbet, mint a harmadik Fogarasi HCM és a HC Argeş Piteşti.

Mindhárom együttesnek négy egység az előnye a 24 pontos VSK előtt. Nicolae Istrate edző legénysége már ezen a hétvégén javíthat pozícióján, ugyanis Szászsebesre utazik, ahol a szatmári csapat visszavághat az őszi, hazai pályán elszenvedett 22–24-es vereségért. „A vasárnapi találkozót minden képen meg kell nyernünk” – jelentette ki még az elmúlt hétvégén Istrate, miután csapata 33–27-re verte bajnoki mérkőzésen a Nagybányai Academia de Handbal Minaur együttest. Bár a szakvezető azt mondta, hogy megfigyelő delegálását kéri majd a szászsebesi mérkőzésre, a Román Kézilabda Szövetség hivatalos honlapján kedden közölt bíróküldés szerint nem lesz harmadik delegált a meccsen: a Marius Brebu, Bogdan Ciobea piteşti–i bírópáros fogja irányítani a vasárnapi, 18 órakor kezdődő Voinţa – VSK találkozót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...