Az ötödik helyen állnak a kézisek
Utoljára módositva: 2014-02-18 16:29:53

Az 5. helyen áll a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata az A–osztályos bajnokság B csoportjának táblázatában, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint az előtte álló Szászsebesi Voinţa, illetve kettővel kevesebbet, mint a harmadik Fogarasi HCM és a HC Argeş Piteşti.

Mindhárom együttesnek négy egység az előnye a 24 pontos VSK előtt. Nicolae Istrate edző legénysége már ezen a hétvégén javíthat pozícióján, ugyanis Szászsebesre utazik, ahol a szatmári csapat visszavághat az őszi, hazai pályán elszenvedett 22–24-es vereségért. „A vasárnapi találkozót minden képen meg kell nyernünk” – jelentette ki még az elmúlt hétvégén Istrate, miután csapata 33–27-re verte bajnoki mérkőzésen a Nagybányai Academia de Handbal Minaur együttest. Bár a szakvezető azt mondta, hogy megfigyelő delegálását kéri majd a szászsebesi mérkőzésre, a Román Kézilabda Szövetség hivatalos honlapján kedden közölt bíróküldés szerint nem lesz harmadik delegált a meccsen: a Marius Brebu, Bogdan Ciobea piteşti–i bírópáros fogja irányítani a vasárnapi, 18 órakor kezdődő Voinţa – VSK találkozót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...