Az RDS&RCS előfizetők is láthatják majd a Liga 1-et
Utoljára módositva: 2014-08-05 14:36:24

Egyelőre csak elvi megállapodás született, de a következő napokban alá is írhatják a szerződést a román élvonalbeli bajnoki mérkőzések közvetítési jogait birtokló társaság és az RCS&RDS kábelszolgáltató vállalat.

Egyelőre csak a UPC, a NextGen és az Orange TV előfizetői láthatják a román élvonalbeli meccseket

Ennek értelmében a szolgáltató csomagjába bekerülnek a Look Tv és Look Plus csatornák, így láthatók lesznek a Liga 1 és a Ligakupa mérkőzései. A közvetítési jogokat birtokló társaság egyik képviselője szerint már szeptember 1-től nézhetik a román élvonalbeli mérkőzéseket az RCS&RDS–előfizetők. „Reméljük minél hamarább sikerül megállapodni az RCS&RDS-sel és szeptember 1-től a szolgáltató előfizetői is nézhetik a Look Tv és a Look Plus csatornákat” – nyilatkozta a prosport.ro internetes hírportálnak a tévétársaság egyik vezető beosztású képviselője. Eddig a UPC, a NextGen és az Orange TV-vel egyeztek meg a közvetítési jogokat birtokló társasággal. A Romtelecommal is elvi megállapodás született, de múlt hétig az előfizetői nézhették az élvonalbeli meccseket. A tárgyalások elakadtak, így a Romtelecom előfizetők sem nézhetik már a Look Tv-t és a Look Plust.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 17.
Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 17.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...