Az ukrajnai háborús övezetben élőket támogatták
Utoljára módositva: 2018-12-18 09:43:36

Pénteken rendezték meg a szatmárnémeti Loga Dance tánciskola idei jótékonysági gáláját, ezúttal az ukrajnai háborús övezetben lévő Mariupol város lakóinak étkeztetését támogatták.

Tizenkét év telt el azóta, hogy a szatmárnémeti Loga Dance tánciskola megtartotta első karitatív táncgáláját, azóta minden évben egy-egy nemes célt tűznek ki maguk elé az iskola vezetői, amelyeket kivétel nélkül sikerült is megvalósítani.

Az előző évek során gyermekotthonokat támogattak, teljesítették egy 5 éves gyermek vágyát, aki fürdőszobát szeretett volna az otthonukba, segítettek egy 21 éves mozgássérült fiatalon, akinek egy speciális kerekesszékre volt szüksége, egy 15 éves, zenei tehetséggel megáldott fiatal számára lehetővé tették, hogy 4 évig Magyarországon tanulhasson zenét, hajléktalan családok feje fölé sikerült tetőt biztosítani, valamint három, autistákkal foglalkozó gyermekközpont részére adományoztak különböző informatikai felszereléseket, sőt, Disneylandbe is elvittek egy busznyi leukémiás gyermeket az előző évek jótékonysági gáláinak bevételéből.

Az idei gála bevételével az ukrajnai háborús övezetben lévő Mariupol város lakóit támogatja a tánciskola, az étkeztetésük támogatásával járul hozzá túlélésükhöz.

A térségben 600 000-en élnek, köztük 200 000 gyermek, akiknek naponta táplálékra van szükségük, ezért minden eladott jegy nagy segítség volt.

Az idei gálát december 14-én rendezték meg Szatmárnémetiben, az Bariţiu utcai egyik rendezvényteremben. A tánciskola égisze alatt fellépett mintegy 100 táncos különböző korosztályok szerint, de Vékony Viktor és Loga Hajnalka, valamint a Vonház testvérek is lenyűgöző show-val készültek. Idén összesen 600 darab 20 lej értékű jegyet sikerült eladni, így 12 000 lej gyűlt össze a jótékonysági gála során; a szervezők eljuttatták a pénzösszeget az ukrán Caritashoz. A szervezők ezúton is köszönetet mondanak minden támogatónak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 6.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...