Az ünneplésre készülő Csíkszeredát fogadja Tasnád
Utoljára módositva: 2019-05-17 13:50:51

Elméletileg van tétje a szombati bajnoki labdarúgó-mérkőzésnek a Tasnádi Unirea részéről is, viszont a valós helyeztet tekintve, a pontszerzés is óriási bravúr lenne az AFK Csíkszeredával szemben.

A két alakulat szombaton 18 órakor Tasnádon mérkőzik meg a Liga 3 utolsó előtti fordulójában, és győzelem esetén bajnoki győzelmet, és másodosztályba való történelmi feljutást ünnepelhet a székelyföldi gárda – csíkszeredai focicsapat ugyanis eddig még nem játszott a második vonalban.

A tasnádi alakulat kieső helyen áll, de csak két pont a hátránya a bentmaradást jelentő pozíciókat elfoglaló AFC Szászhermány és a Dési Unirea mögött. Mindkét csapat az élbojhoz tartozó alakulatot fogad odahaza: Dés a Nagybányát, Szászhermány pedig Barcarozsnyóval mérkőzik.

Azonban, az elmúlt meccsek teljesítményét tekintve, helytelen lenne a tasnádiak esélyeit latolgatni. Tény, hogy ebben az idényben ez lesz az utolsó hazai meccse az Unirának, és az már csak a jövő kérdése, hogy ez lesz-e az utolsó tasnádi harmadik vonalbeli bajnoki is? Az elmúlt évek tapasztalat ugyanis azt mutatja, ha akarat létezik a Liga 3-as szereplésre, akkor a román szövetség megadja a lehetőséget a kiesőknek is.

Az edző nélkül maradt Unirea tehát Csíkszeredát fogadja szombaton 18 órától, az utolsó fordulóban, május 25-én pedig Barcarozsnyóra utazik.

Liga 3, 5. csoport, 29., utolsó előtti forduló

Szászmedgyesi Gaz Metan II – Szászrégeni Avântul

Kolozsvári CFR II – Sticla Arieşul Torda

AFC Székelyudvarhely – Unu Fotbal Club Gloria Beszterce

Dési Unirea – Nagybányai Minaur

TASNÁDI Unirea – AFK Csíkszereda (szombat, 18 óra)

AFC Szászhermány – Barcarozsnyói Olimpic

Fotbal Comuna Lénárdfalva – Kolozsvári Sănătatea

Radnóti CS – Marosvásárhelyi SE

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 16:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...