Az ünneplésre készülő Csíkszeredát fogadja Tasnád
Utoljára módositva: 2019-05-17 13:50:51

Elméletileg van tétje a szombati bajnoki labdarúgó-mérkőzésnek a Tasnádi Unirea részéről is, viszont a valós helyeztet tekintve, a pontszerzés is óriási bravúr lenne az AFK Csíkszeredával szemben.

A két alakulat szombaton 18 órakor Tasnádon mérkőzik meg a Liga 3 utolsó előtti fordulójában, és győzelem esetén bajnoki győzelmet, és másodosztályba való történelmi feljutást ünnepelhet a székelyföldi gárda – csíkszeredai focicsapat ugyanis eddig még nem játszott a második vonalban.

A tasnádi alakulat kieső helyen áll, de csak két pont a hátránya a bentmaradást jelentő pozíciókat elfoglaló AFC Szászhermány és a Dési Unirea mögött. Mindkét csapat az élbojhoz tartozó alakulatot fogad odahaza: Dés a Nagybányát, Szászhermány pedig Barcarozsnyóval mérkőzik.

Azonban, az elmúlt meccsek teljesítményét tekintve, helytelen lenne a tasnádiak esélyeit latolgatni. Tény, hogy ebben az idényben ez lesz az utolsó hazai meccse az Unirának, és az már csak a jövő kérdése, hogy ez lesz-e az utolsó tasnádi harmadik vonalbeli bajnoki is? Az elmúlt évek tapasztalat ugyanis azt mutatja, ha akarat létezik a Liga 3-as szereplésre, akkor a román szövetség megadja a lehetőséget a kiesőknek is.

Az edző nélkül maradt Unirea tehát Csíkszeredát fogadja szombaton 18 órától, az utolsó fordulóban, május 25-én pedig Barcarozsnyóra utazik.

Liga 3, 5. csoport, 29., utolsó előtti forduló

Szászmedgyesi Gaz Metan II – Szászrégeni Avântul

Kolozsvári CFR II – Sticla Arieşul Torda

AFC Székelyudvarhely – Unu Fotbal Club Gloria Beszterce

Dési Unirea – Nagybányai Minaur

TASNÁDI Unirea – AFK Csíkszereda (szombat, 18 óra)

AFC Szászhermány – Barcarozsnyói Olimpic

Fotbal Comuna Lénárdfalva – Kolozsvári Sănătatea

Radnóti CS – Marosvásárhelyi SE

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...