Azonosították a sorozatos betörések elkövetőit
Utoljára módositva: 2014-02-14 11:55:59

December közepén sorozatos betörések zavarták meg Tasnád lakosainak nyugalmát. A tettesek rafinált módon egy órán belül több helyre is betörtek, a lakásokból ékszereket és pénzt loptak el. Miután a károsultak értesítették az illetékes hatóságokat a lopásokról, a tasnádi rendőrség célul tűzte ki a közbiztonság és a lakosok nyugalmának visszaállítását, ezért azóta is töretlenül nyomoztak az ügyben, míg tegnap sikerült kézre keríteniük a tetteseket. A nyomozás során négy személyt, két férfit és két nőt azonosítottak. I. Ion, I. Dida, A. Amalia, valamint S. Marius, mindannyian craiovai lakosok, akik december közepén kihasználva a lehetőséget, hogy a lakók nem tartózkodnak otthonaikban, egy órán belül három lakást raboltak ki. Mindhárom esetben ugyanazzal a módszerrel, az ajtót felfeszítve törtek be a lakásba, összesen 9000 lej értékű zsákmányra téve szert. A lopások után a tettesek eltűntek. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak egy Opel márkájú személygépkocsival közlekedtek, ami francia hatóságok által kiadott iratokkal rendelkezett. A két pár — egy házaspár és két élettárs —, több házhoz is megpróbált betörni, azonban, ha az ottlakókkal szembe találkoztak, arra hivatkoztak, hogy eltört a kipufogódob az autójukon, és segítséget kérnek, majd anélkül hagyták el a helyszínt, hogy bármit elvittek volna. Az ügyben a nyomozás tovább folytatódik az ügy teljes felderítése érdekében.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 18.
Ha elég elkötelezetten és bátran közeledik a problémához, sokkal hamarabb átlátja és így a megoldást is hamarabb megtalálja.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...