B–osztályos a Vonház-páros
Utoljára módositva: 2012-10-10 18:39:35

Vonház Erik és húga, Ingrid, a Szatmárnémeti Dans Club ’92 sporttáncpárosa a múlt heti Román Kupa–küzdelmek után magasabb, B–osztályos minősítést nyertek el.

 

A Vonház–testvérek, Erik és Ingrid, illetve szüleik

Folytatja remek szereplését a Szatmárnémeti Dans Club ’92 sporttáncpárosa, Vonház Erik és húga, Ingrid. A Ioan és Gabriela Mergheş edzőpáros tanítványai az elmúlt hétvégén a Román Kupa viadalin, Bukarestben táncoltak, itt az ország legjobb ötszáz kettőse mutatta meg tudása legjavát. A szatmáriak a junior I korosztály Open Latino versenyszámában a 14, az Open Standard kategóriában pedig a 22. helyen zártak. A mostani, illetve az előző versenyeken jegyzett eredményeiknek köszönhetően a páros magasabb, B–osztályos minősítést kapott.

Mint arról már beszámoltunk, a Vonház–testvérek augusztusban a román válogatottal részt vettek Stuttgartban a világ legszínvonalasabb versenyén, a 26. German Open Championships-en. Az ötnapos viadalon több mint 5400 sporttáncpáros lépett a táncparkettre, a szatmári kettős pedig a 12–13 évesek között 130-ból a legjobb hetven között zártak a latin táncversenyben. Ezen a megmérettetésen Romániából 12 páros vett részt, a szatmáriak a negyedik legjobb eredményt érték el.

Edzőtábor, majd Szászrégen

Vonház Erik és Ingrid egyébként – másik négy szatmári párossal együtt – szeptember végén Szászrégenben is táncparkettre lépett. A Mirona Kupán, a junior 1 korosztály versenyén egyaránt 6. helyen zártak az Open Standard, illetve az Open Latino versenyszámokban. A Maros megyei megmérettetésen a Dans Club ’92 párosa, Mihai Ienuţaş és Andrada Ardelean elsők lettek (E–osztály, 10–11 évesek), míg a Décsei Dávid, Patricia Toma kettős a második helyen zárt (E–osztály, 10–11 évesek). A junior II-es korosztályban a George Ripan, Arina Istratii duó 6. lett az Open Standard, és 5. az Open Latino versenyszámokban, a 16–35 évesek E–osztályos megmérettetésén pedig a 6. pozícióban zárt a Yassin Maktary, Bálint Zsuzsa páros.

A szászrégeni, illetve a következő, aradi, temesvári, nagyváradi, kolozsvári és marosvásárhelyi versenyekre az megye legrégebbi, fennállásának huszadik évét ünneplő sporttáncegyesületének párosai egy felsőbányai edzőtáborban készültek. „Nagyon jó felkészülési lehetőségeink voltak. Adott volt minden, hogy kellő erőnléti edzéseket végezzenek a sportolók és fejlesszék tánctudásukat – mondták lapunknak a trénerek. – Az edzőtáborban végzett felkészülés már meghozta a gyümölcsét Szászrégenben és Bukarestben, remélem az elkövetkező versenyeken is hasonló jó eredményeket érünk el” – tették hozzá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 6.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...