Baba-mama klubtalálkozó
Utoljára módositva: 2014-04-03 10:26:05

Az alvás volt a téma a tegnapi baba-mama klubtalálkozón, a következő május első szerdáján lesz.

 

Nem csak az anyukák, hanem a babák is ismerkedtek egymással

Szatmárnémetiben ismét találkoztak a baba-mama klub iránt érdeklődő kisbabás és áldott állapotban lévő anyukák. A tegnapi találkozó témája a kisbabák alvása volt. A kötetlen beszélgetés alkalmával szó volt a kicsik etetéséről nappal, illetve éjjel; allergiákról is lehetett kérdezni; s a babával együtt történő pihenésről is hallhattak a résztvevők. Mint elmondták, az ilyen találkozók nagyon hasznosak az édesanyák számára, azoknak is, akik első gyermeküket nevelik, de a többgyermekes édesanyáknak is volt kérdésük egymáshoz és a klub vezetőjéhez, Gödri Rékához. A találkozó végén a kisgyermekek altatásához szükséges mondókákat is tanultak a jelen lévők. A tévénézéssel és a laptophasználattal kapcsolatban is felmerültek kérdések, s mint elhangzott, ezeknek a készülékeknek sohasem szabad a gyermekcsősz szerepét betölteniük egy család életében. A baba-mama klubba legközelebb május első szerdáján várják a várandós kismamákat, illetve a 0-3 év közötti gyerekeket nevelő anyukákat 16.30 és 18 óra között, a szatmárnémeti Fragilor utca 1. szám alatti Kisiparosok Kamarájának földszinti gyűléstermébe (a kispiac szomszédságában).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...