Baba-mama klubtalálkozó
Utoljára módositva: 2014-04-03 10:26:05

Az alvás volt a téma a tegnapi baba-mama klubtalálkozón, a következő május első szerdáján lesz.

 

Nem csak az anyukák, hanem a babák is ismerkedtek egymással

Szatmárnémetiben ismét találkoztak a baba-mama klub iránt érdeklődő kisbabás és áldott állapotban lévő anyukák. A tegnapi találkozó témája a kisbabák alvása volt. A kötetlen beszélgetés alkalmával szó volt a kicsik etetéséről nappal, illetve éjjel; allergiákról is lehetett kérdezni; s a babával együtt történő pihenésről is hallhattak a résztvevők. Mint elmondták, az ilyen találkozók nagyon hasznosak az édesanyák számára, azoknak is, akik első gyermeküket nevelik, de a többgyermekes édesanyáknak is volt kérdésük egymáshoz és a klub vezetőjéhez, Gödri Rékához. A találkozó végén a kisgyermekek altatásához szükséges mondókákat is tanultak a jelen lévők. A tévénézéssel és a laptophasználattal kapcsolatban is felmerültek kérdések, s mint elhangzott, ezeknek a készülékeknek sohasem szabad a gyermekcsősz szerepét betölteniük egy család életében. A baba-mama klubba legközelebb május első szerdáján várják a várandós kismamákat, illetve a 0-3 év közötti gyerekeket nevelő anyukákat 16.30 és 18 óra között, a szatmárnémeti Fragilor utca 1. szám alatti Kisiparosok Kamarájának földszinti gyűléstermébe (a kispiac szomszédságában).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...