Băican a Tasnádi Unireához szeződött
Utoljára módositva: 2017-07-15 12:45:10

Elsőként a zilahi kapus, Claudiu Băican szerződését jelentette be a harmadosztályba újonc Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesület vezetősége. 

A 28 éves hálóőr tehát visszatér Szatmár megyébe, mivel korábban egy évig volt a másodosztályos Szatmárnémeti FC Olimpia alkalmazásában.

A 201 centiméter magas Băican az elmúlt három évben az Olimpia és a Zilahi FC között „ingázott”. Vélhetően a 2017-2018-as szezont is a szülővárosa csapatánál kezdte volna, viszont a szilágysági együttes jövője megkérdőjeleződött. Habár az elmúlt szezon végén kolozsvári és nagyváradi magánvállalkozók jelentkeztek be, és a Liga 2-be való feljutást tűzték ki célként 2018-ra, a helyi önkormányzat viszont nem járult hozzá a projekthez a kért 1,2 millió lejjel. Így a befektetők is visszatáncoltak, a klub jövője pedig bizonytalan lett. A tasnádiak azonnal léptek, a rutinos kapust pedig el is hozták Zilahról.

Úgy tudjuk, az Unirea vezetősége megegyezett Dacian Nastaival is, aki UEFA-A fokozatú licenccel rendelkezik. A rutinos fociedző viszont csak tanácsadóként tevékenykedik a klubnál, az edzői teendőket ugyanis Marius Botan fogja ellátni a továbbiakban is. A nagykárolyi testnevelőtanárnak viszont nincs a megfelelő fokozatú edzői engedélye, ezért technikai igazgatóként igazolták az Unireához.

A tasnádi csapat 25 év után tér majd vissza a divíziós bajnokságba, a felkészülést a 2017–2018-as idényre pedig hétfőn fogja kezdeni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...