Bajnoki cím után kupagyőztesek a sporttáncosok
Utoljára módositva: 2017-10-17 16:04:34

Ismét bizonyította a Ciprian Marița, Oana Bumba sporttáncpáros, hogy ők az utánpótlás korosztály legjobbjai Romániában: a Szatmárnémeti Royal Dance Club kettőse az idén szerzett közel egy tucat aranyérem, illetve a bajnoki cím mellé begyűjtötték a Román Kupa győztesének járó aranyérmet is az elmúlt hétvégén. 

A Szászsebesen rendezett megmérettetésen az Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai a 14–15 évesek sztenderd versenyszámában bizonyultak a legjobbaknak. Ők két évvel ezelőtt, a 13 éveseknél ezüstérmesek lettek, most viszont a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

Döntőbe jutott a 16–18 évesek latintánc-versenyszámban az Eduard Ignat, Luiza Jurguț páros is, ők a hatodik helyen zártak.

Kétség kívül ez a legjobb évünk a 25 éves fennállásunk alatt. Ugyanakkor ezekkel az aranyérmekkel és a vb-szerepléssel a szatmári sportánc-történelem legutóbbi másfél évtizedének a legjobb évét jegyzük” — értékelt Ovidiu Ignat, aki elmondta, a szászsebesi megmérettetésen az ország legeredményesebb egyesületei küldték legjobb táncosait, így közel 300 páros lépett a táncparkettre a Fehér megyei településen.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...