Bajnoki cím után kupagyőztesek a sporttáncosok
Utoljára módositva: 2017-10-17 16:04:34

Ismét bizonyította a Ciprian Marița, Oana Bumba sporttáncpáros, hogy ők az utánpótlás korosztály legjobbjai Romániában: a Szatmárnémeti Royal Dance Club kettőse az idén szerzett közel egy tucat aranyérem, illetve a bajnoki cím mellé begyűjtötték a Román Kupa győztesének járó aranyérmet is az elmúlt hétvégén. 

A Szászsebesen rendezett megmérettetésen az Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai a 14–15 évesek sztenderd versenyszámában bizonyultak a legjobbaknak. Ők két évvel ezelőtt, a 13 éveseknél ezüstérmesek lettek, most viszont a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

Döntőbe jutott a 16–18 évesek latintánc-versenyszámban az Eduard Ignat, Luiza Jurguț páros is, ők a hatodik helyen zártak.

Kétség kívül ez a legjobb évünk a 25 éves fennállásunk alatt. Ugyanakkor ezekkel az aranyérmekkel és a vb-szerepléssel a szatmári sportánc-történelem legutóbbi másfél évtizedének a legjobb évét jegyzük” — értékelt Ovidiu Ignat, aki elmondta, a szászsebesi megmérettetésen az ország legeredményesebb egyesületei küldték legjobb táncosait, így közel 300 páros lépett a táncparkettre a Fehér megyei településen.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...