Bajnoki cím után kupagyőztesek a sporttáncosok
Utoljára módositva: 2017-10-17 16:04:34

Ismét bizonyította a Ciprian Marița, Oana Bumba sporttáncpáros, hogy ők az utánpótlás korosztály legjobbjai Romániában: a Szatmárnémeti Royal Dance Club kettőse az idén szerzett közel egy tucat aranyérem, illetve a bajnoki cím mellé begyűjtötték a Román Kupa győztesének járó aranyérmet is az elmúlt hétvégén. 

A Szászsebesen rendezett megmérettetésen az Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai a 14–15 évesek sztenderd versenyszámában bizonyultak a legjobbaknak. Ők két évvel ezelőtt, a 13 éveseknél ezüstérmesek lettek, most viszont a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

Döntőbe jutott a 16–18 évesek latintánc-versenyszámban az Eduard Ignat, Luiza Jurguț páros is, ők a hatodik helyen zártak.

Kétség kívül ez a legjobb évünk a 25 éves fennállásunk alatt. Ugyanakkor ezekkel az aranyérmekkel és a vb-szerepléssel a szatmári sportánc-történelem legutóbbi másfél évtizedének a legjobb évét jegyzük” — értékelt Ovidiu Ignat, aki elmondta, a szászsebesi megmérettetésen az ország legeredményesebb egyesületei küldték legjobb táncosait, így közel 300 páros lépett a táncparkettre a Fehér megyei településen.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...