Bajnoki döntőben táncoltak a szatmáriak
Utoljára módositva: 2018-03-07 23:13:55

Idén is táncparkettre léptek a bajnoki küzdelmekben a Szatmárnémeti Royal Dance Club sportolói, és az előző évhez hasonlóan idén is remekeltek az Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Alexandru Rusu, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai.

Két hónap kemény edzés és készülődés után az elmúlt hétvégén Marosvásárhelyen mutathatták meg tudásuk legjavát a szatmáriak, közülük a Ciprian Marița, Oana Bumba kettős (képünkön) a döntőig jutott el az előkelő 5. helyen zárt a 16–18 évesek sztenderd versenyszámában.

Ugyanebben a korosztályban, de a latintánc-versenyben Eduard Ignat és Luiza Jurguț léptek a parkettre és kevéssel maradtak le a finálétől, de így is a legjobb tíz között zártak. Mivel a páros hölgy tagja idén érettségizik, ezért ebben a felállásban a Royal Dance Club rutinos táncisai utolsó bajnokságukon vettek részt és a 9. helyen zártak.

Ezzel párhuzamosan zajlott a Mureșul Kupa második kiírása, ahol a Royal Dance Club és a Nagybányai Rus Team közös párosa, Tudor Sabău és Isabela Reif a 12–15 évesek open basic standard versenyszámát nyerték meg, míg a Nagyváradi Stephany, Royal Dance Club közös párosa, Farkas Róbert és Carina Cociota a 12–15 évesek open basic latino versenyszámában a 4. helye zártak.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Peppermint: A bosszú angyala
Ma, 18:40
Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embe
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Az apáca
Ma, 20:40
A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek bizton
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. szeptember 25.
Párkapcsolata és hivatása közül néha csak az egyikkel, azután csak a másikkal foglalkozik minden erejével és nem találja az arany középutat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...