Bajnoki döntőben táncoltak a szatmáriak
Utoljára módositva: 2018-03-07 23:13:55

Idén is táncparkettre léptek a bajnoki küzdelmekben a Szatmárnémeti Royal Dance Club sportolói, és az előző évhez hasonlóan idén is remekeltek az Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Alexandru Rusu, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai.

Két hónap kemény edzés és készülődés után az elmúlt hétvégén Marosvásárhelyen mutathatták meg tudásuk legjavát a szatmáriak, közülük a Ciprian Marița, Oana Bumba kettős (képünkön) a döntőig jutott el az előkelő 5. helyen zárt a 16–18 évesek sztenderd versenyszámában.

Ugyanebben a korosztályban, de a latintánc-versenyben Eduard Ignat és Luiza Jurguț léptek a parkettre és kevéssel maradtak le a finálétől, de így is a legjobb tíz között zártak. Mivel a páros hölgy tagja idén érettségizik, ezért ebben a felállásban a Royal Dance Club rutinos táncisai utolsó bajnokságukon vettek részt és a 9. helyen zártak.

Ezzel párhuzamosan zajlott a Mureșul Kupa második kiírása, ahol a Royal Dance Club és a Nagybányai Rus Team közös párosa, Tudor Sabău és Isabela Reif a 12–15 évesek open basic standard versenyszámát nyerték meg, míg a Nagyváradi Stephany, Royal Dance Club közös párosa, Farkas Róbert és Carina Cociota a 12–15 évesek open basic latino versenyszámában a 4. helye zártak.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...