Bajnoki ezüstérem a srácoknak
Utoljára módositva: 2020-01-08 12:45:57

A lányok bronzérme után megérkezett az év első szatmári bajnoki ezüstérem is, miután a Szatmárnémeti SK kadett korosztályos tőrvívó legényei a második helyen zártak Bukarestben, a hétfői versenyen.

A Lengyel Éva, File Attila, Dan Șuta, Izsáki Arnold edzőnégyes tanítványai tegnap egy nagyot alakítottak a Floreasca Sportterembe. coque autres galaxy samsung A Nicolas Pop, Matei Serghie, Răzvan Nojea alkotta trió az elődöntőben kisebb meglepetésre, végig vezetve 45–39-re verte a Triumf Bukarestet, a fináléban viszont alul maradt az első számú favorittal, a CSA Steauával szemben (45–36), így állhatott a dobogó második fokára.

Vasárnap, az egyéni viadalban Pop jutott be a legjobb nyolc közé: a szatmári legény a negyeddöntőben attól a Vlad Roșutól (CSA Steaua) kapott ki, aki végül megnyerte a bajnoki címet. coque autres huawei Nojea a 12., Serghie a 14., Dobóczi Ádám pedig a 24. coque iphone helyen zárt.

Hétfőn rendezték a junior korosztályos bajnokság női egyéni versenyét is, ezúttal is Teodora Șofran volt a szatmáriak legjobbja. coque iphone 5 A 17 éves korosztályban 5. helyen záró ifjú tehetség hétfőn a 6. coque samsung a8 lett a 19 évesek viadalában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...