Bajnoki ezüstérmes lett Marian Halas
Utoljára módositva: 2016-03-07 18:35:21

Továbbra is magáénak tekinti Bodîrlăut a Szatmárnémeti VSK, holott a Román Cselgáncs-szövetség honlapján a Bukaresti Dinamo versenyzőjeként küzdött hétvégén Iașiban.

Remek teljesítményt nyújtott idősebb Vasile Fușle edző tanítványa, Marian Halas: a VSK cselgáncsozója bajnoki ezüstérmet szerezett

Bajnoki ezüstérmet szerzett a Szatmárnémeti VSK cselgáncsozója, Marian Halas, a Iașiban rendezett felnőtt országos bajnokság –81 kilogrammos súlycsoportjában. Idősebb Vasile Fușle edző tanítványa három nyert mérkőzés után egy ipponnal vesztette el a döntőt Valeriu Duminicával (Poli Iași) szemben. Csapattársa, Ovidiu Pop (+100 kg) vigaszágon a bronzmérkőzésig jutott, de ott kikapott Mircea Croitorutól (oli Iași). Pop egyébként az első meccsén a Szatmárnémeti Fușle Security cselgáncsozóját Ovidiu Mihuțot győzte le.

Pechesnek mondhatja magát a Szatmárnémeti Unio SK, ugyanis három sportolója is a bronzmérkőzést bukta el. Cristian Șereș a –60 kg-os súlycsoportban két nyert mérkőzés után kikapott döntőbe jutásért rendezett meccsen attól az Octavian Nacutól (Poli Iași), aki végül megnyerte a súlycsoport versenyét, a bronzmeccset pedig a rutinos Alex Ferariuval (CSU Pitești) szemben vesztette el. Sámel Lóránd (–100 kg) is két győzelem után vesztette el a döntőbe jutásért rendezett küzdelmet, a bronzmeccsen pedig Ionuț Vasian (Kolozsvári CSU) győzte le. Ők mind az 5. helyen zártak, akárcsak a 16 éves Czerlau Jennifer (–63 kg), aki igazán jó teljesítményt tudhat magáénak, hiszen a felnőttek között, vigaszágon ugyan, de a bronzmeccsig menetelt, ahol egy intéssel kapott Andreea Ionescutól (CSM Ploiești). Növére, Mercedes viszont csak a hetedik lett a –57 kg-os súlycsoportban. Faur Florin (–90 kg) az első meccsét elvesztette.

A VSK közleménye szerint egyébként a klub egy bajnoki érmet is nyert, viszont a román szövetség Cristian Bodîrlău (–90 kg) sikerét a Bukaresti Dinamonak írta, ahol le van igazolva a sportoló. A közleményben egyébként azt is írják, hogy Remus Lazea (–66 kg) lesérült és nem vállalta a küzdelmeket, de a román szövetség honlapján közölt eredmények szerint a Dinamonál igazolt (itt sem szerepel a VSK neve) a bronzmeccset elveszítve zárt az 5. helyen. Mihuțról továbbá azt írja a VSK szóvivője, hogy a nyiltversenyben az 5. helyen zárt, holott a hivatalos eredmények szerint az első nyolc közé sem jutott be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...