Bajnoki ezüstérmes lett Marian Halas
Utoljára módositva: 2016-03-07 18:35:21

Továbbra is magáénak tekinti Bodîrlăut a Szatmárnémeti VSK, holott a Román Cselgáncs-szövetség honlapján a Bukaresti Dinamo versenyzőjeként küzdött hétvégén Iașiban.

Remek teljesítményt nyújtott idősebb Vasile Fușle edző tanítványa, Marian Halas: a VSK cselgáncsozója bajnoki ezüstérmet szerezett

Bajnoki ezüstérmet szerzett a Szatmárnémeti VSK cselgáncsozója, Marian Halas, a Iașiban rendezett felnőtt országos bajnokság –81 kilogrammos súlycsoportjában. Idősebb Vasile Fușle edző tanítványa három nyert mérkőzés után egy ipponnal vesztette el a döntőt Valeriu Duminicával (Poli Iași) szemben. Csapattársa, Ovidiu Pop (+100 kg) vigaszágon a bronzmérkőzésig jutott, de ott kikapott Mircea Croitorutól (oli Iași). Pop egyébként az első meccsén a Szatmárnémeti Fușle Security cselgáncsozóját Ovidiu Mihuțot győzte le.

Pechesnek mondhatja magát a Szatmárnémeti Unio SK, ugyanis három sportolója is a bronzmérkőzést bukta el. Cristian Șereș a –60 kg-os súlycsoportban két nyert mérkőzés után kikapott döntőbe jutásért rendezett meccsen attól az Octavian Nacutól (Poli Iași), aki végül megnyerte a súlycsoport versenyét, a bronzmeccset pedig a rutinos Alex Ferariuval (CSU Pitești) szemben vesztette el. Sámel Lóránd (–100 kg) is két győzelem után vesztette el a döntőbe jutásért rendezett küzdelmet, a bronzmeccsen pedig Ionuț Vasian (Kolozsvári CSU) győzte le. Ők mind az 5. helyen zártak, akárcsak a 16 éves Czerlau Jennifer (–63 kg), aki igazán jó teljesítményt tudhat magáénak, hiszen a felnőttek között, vigaszágon ugyan, de a bronzmeccsig menetelt, ahol egy intéssel kapott Andreea Ionescutól (CSM Ploiești). Növére, Mercedes viszont csak a hetedik lett a –57 kg-os súlycsoportban. Faur Florin (–90 kg) az első meccsét elvesztette.

A VSK közleménye szerint egyébként a klub egy bajnoki érmet is nyert, viszont a román szövetség Cristian Bodîrlău (–90 kg) sikerét a Bukaresti Dinamonak írta, ahol le van igazolva a sportoló. A közleményben egyébként azt is írják, hogy Remus Lazea (–66 kg) lesérült és nem vállalta a küzdelmeket, de a román szövetség honlapján közölt eredmények szerint a Dinamonál igazolt (itt sem szerepel a VSK neve) a bronzmeccset elveszítve zárt az 5. helyen. Mihuțról továbbá azt írja a VSK szóvivője, hogy a nyiltversenyben az 5. helyen zárt, holott a hivatalos eredmények szerint az első nyolc közé sem jutott be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. május 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...