Bál a Kölcseyért
Utoljára módositva: 2013-10-25 10:55:33

Idén is szervez jótékonysági szüreti bált a Kölcsey vezetősége, melynek bevételéből a tornatermet szeretnék tehermentesíteni azáltal, hogy a pincében használhatóvá tesznek két helyiséget.

„A sporttermünk nagyon kicsi, mindössze 250 négyzetméter, ahol egyszerre két osztály nem fér el — magyarázta Pataki Enikő igazgató. — 31 osztályunk van, ezért nem tudjuk megoldani azt, hogy egyszerre csak egynek legyen tornaórája.” Mint elmondta, pont a tornaterem alatt, a pincében van két olyan összenyitható helyiség, melyben lehetne talajtornázni, pingpongozni, táncolni, ugyanakkor klubhelyiségnek is alkalmasak volnának, ezek rendbetételéhez kérik mindenki segítségét, akinek fontos az iskola. Az igazgató elmondta, tavaly nagyon jó hangulatúra sikerült a bál, ezt a színvonalat pedig szeretnék idén is tartani. A november 8-án 20 órától kezdődő mulatságra a belépő egy személynek 80, párnak pedig 140 lej. A szervezők bőséges előétellel, töltött káposztával, borral, kávéval, ásványvízzel vendégelik meg a résztvevőket. Az élő zenét Merk Anikó és kísérője szolgáltatják, Méhes Kati bordalokat énekel, vacsora közben pedig a diákok is fellépnek. Jegyeket az iskola titkárságán lehet váltani jövő hétfőtől 9 és 14 óra között, vagy lehet igényelni a 0261-711929-es telefonszámon is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...